Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Grand opening

Et nyt kapitel indenfor highend hi-fi i Danmark starter

Audiophile.dk inviterer i weekenden 7. og 8. April til åbent hus for kunder, forretningsforbindelser og venner af huset til åbning og fejring af vores nye demolokale i Bryrup. Det markerer samtidig starten på et nyt kapitel indenfor highend hi-fi i Danmark.

Audiophile er eneforhandler af danske Gryphon Audio Designs, og kan, sammen med deres produkter, byde på en bred palette af produkter i tårnhøj kvalitet som er med til at sætte ny standard for hvor god og autentisk lyd, man kan opnå.


Audiophile har også forhandling på adskillige andre spændende mærker, bl.a. canadiske Simaudio MOON, og amerikanske Aestethix og VTL, som laver elektronik på et højt niveau og som er anerkendt verden over.

Ved siden af elektronikken, har Audiophile også forhandling af højttalerfabrikanterne YG Acoustics fra USA og Audio Physic fra Tyskland. Ligeledes repræsenterer de nogle af de bedste højttalere på markedet efter vores
overbevisning.

Audiophile har ikke glemt musikelskernes foretrukne kilde, pladespilleren, og vi kan mønstre pladespillere fra amerikanske VPI Industries og tyske Brinkmann, som laver pladespillere i absolut topklasse. Til disse er der forhandling af Lyra, som laver nogle af de mest anerkendte pick-upper i verden.

Vi tilbyder også en bred vifte af tilbehør og musik, og har samtidig forhandling på danske Dyrholm Audios nye kabelserier, som der også vil være rig mulighed for at kigge nærmere på og lytte til i åbningsweekenden.


I åbningsweekenden vil der være mulighed for at møde Audiophiles ejere og repræsentanter fra flere af producenterne. Vi byder på lidt godt til ganen og inviterer til en weekend i musikkens tegn med lyd i absolut topklasse.

Kig forbi Lørdag d. 7 eller Søndag d. 8. April mellem kl. 10 og 15 på adressen
Bryrup Byvej 15 (ved solcentret), 8654 Bryrup. Kontakt Audiophile.dk for mere info
på info@audiophile.dk.

For yderligere information, kontakt
Audiophile.dk
info@audiophile.dk
www.audiophile.dk
Telefon 6072 8524Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: