Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Hififreaks får Cambridge Audio

HiFifreaks overtager Cambridge Audio i Skandinavien.

Cambridge Audio har skiftet hænder i Skandinavien, og vil nu blive solgt i Danmark, Norge og Sverige af HiFifreaks. Som altid vil det betyde nedsættelser med op til 50% i forhold til tidligere vejl. priser.

Distributionsskiftet vil også betyde, at hele programmet nu endelig vil være repræsenteret i Skandinavien, så Cambridge Audios velanmeldte og populære AeroMax højttalere kan købes.

AeroMax 2 og AeroMax 6 er navnet på deres to populære højttalere. AeroMax 2 er deres standermodel, og AeroMax 6 er deres gulvmodel - begge modeller er udstyret med deres specielle BMR diskant

 

EDGE - Ny flagskibsserie fra Cambridge!

En ny high-end serie fra Cambridge er blevet lanceret, EDGE er navnet på den nye serie. EDGE vil bestå af tre modeller: EDGE A, EDGE NQ og EDGE W.

EDGE A er en integreret forstærker med indbygget DAC, som er udstyret med USB, HDMI ARC, COAX og 2x100watt i 8ohm og 2x200watt i 4ohm, og udstyret med Bluetooth APT-X. Prisen vil lande på 39999,-


EDGE NQ er deres netværksafspiller og forforstærker, som er udstyret med de samme indgange som EDGE A, så alle de digitale; USB, HDMI ARC, COAX osv. EDGE NQ er derudover også udstyret med WiFi, og har dens egen app. EDGE NQ er udstyret med TIDAL, Spotify Connect, Deezer mfl.

Udover deres egen app er EDGE NQ også udstyret med Googles Cast, så man nemt kan caste fra alle apps der understøtter Google Chromecast.

Den sidste model i serien er EDGE W, som er et stort muskelbundt på 2x100watt i 8ohm.

EDGE-serien lander på markedet i juli. 

 

YoYo L - Trådløs højttaler med HDMI ARC.

YoYo serien er også endelig blevet udvidet med en ny model, som lander på markedet i maj måned. Yoyo L er en lækker trådløs højttaler, som er udstyret med Chromecast Audio, samt Spotify Connect, så du vil kunne bruge en bred vifte af streamingtjenester direkte på maskinen.

Yoyo L er desuden også udstyret med Bluetooth så du nemt kan streame alt fra din telefon. Derudover har den også ARC understøttelse via HDMI, så du kan tilslutte dit TV, og nemt bruge dit TVs fjernbetjening til at styre Yoyo L med.

 

 
For yderligere information, kontakt
Hififreaks
www.hifi-freaks.dk
Præstefælledvej 16
2770 Kastrup
Tlf. +45 72190045
Mail. Support@hififreaks.dk


Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: