Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

dCS er tilbage i Danmark

Efter flere års fravær i Danmark, er dCS med deres kompromisløse digitale løsninger tilbage på det danske marked

- Og det med et produkt som har markant bredere appeal, nemlig dCS Network Bridge til kr. 29.000,-

dCS Network Bridge er en minimalistisk og elegant streamer med et kraftfuldt udvalg af features: ROON ready, UPnP, USB, Airplay, TIDAL, Spotify Connect, Auto-clocking m.m. dCS Network Bridge tillader dig at streame bit-perfekt højtopløste musikfiler fra netværksservere, USB-enheder, online streamingtjenester som TIDAL og Spotify Connect samt Apple Airplay. 


App'en til dCS Network Bridge giver fuld kontrol over kablet og trådløs streaming samt indgange, udgange og clock-indstillinger. App'en er baseret på samme teknologi som dCS-flagskibet Vivaldi. Populært er ROON som afspilningsplatform.

Bit-perfekt håndtering af filer op til 24-bit samt DSD64 og DSD128 i DoP-formater. Hvis den tilsluttede DAC er af ældre type, kan dCS Network Bridge automatisk nedskalere f.eks. DXD og DSD til 24-bit PCM.


Firmwaren i dCS Network Bridge opdateres nemt via internettet, hvilket endvidere giver producenten mulighed for at tilføje nye funktioner og optimere ydelse.

dCS er mest kendt for de kompromisløse produkter, f.eks. den 4-delte Vivaldi DAC-løsning som består af DAC, opsampler, clock og transport. dCS har endvidere Vivaldi One, Rossini og Debussy i sortimentet, som er baseret på teknologier fra Vivaldi.


Om dCS: Data Conversion Systems (dCS) er grundlagt i Cambridge, UK, af en gruppe specialiserede teknikere. Oprindeligt designede og fremstillede dCS meget højtydende analog-til-digital samt digital-til-analog konvertere til telekommunikation og militære formål, hvilke havde meget høje krav til præcision, linearitet og pålidelighed. I dag repræsenterer dCS, indenfor high-end audio, nogle af de ubetingede fornemste streamere, konvertere, opsamplere, transporter og clock-løsninger til optimal timing.For yderligere information, kontakt
High-Performance Audio
Havnegade 41
1058 København K
Telefon: 2890 5454
Mail: info@high-performance.dk
Web: www.high-performance.dkBrugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: