Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Magico A3

Magiske Magico med ny højttaler

Kendt for sine kompromisløse og særdeles højtydende højttalere udført i metal, byder Magico på en stor og længe ventet nyhed, en rigtig Magico til en uhørt pris.

Magico benytter nye og eksotiske principper, som er med til at skabe det helt unikke produkt en Magico højttaler er og nyheden A3 er ingen undtagelse.


En trykkammerhøjttaler udført i tyk og meget tung 6061 T6 aircraft-grade aluminium, grundigt afstivet indvendig og skaber den optimale ro, så de avancerede enheder kan arbejde frit. En Magico A3 vejer hele 50 kg, på trods af beskedne dimensioner.

A-serien, den billigste nogensinde og stadig med alle Magico kendetegnene; Et fuldt afstivet anodiseret aluminiumskabinet, beryllium diskant, Carbon Nanograph membraner, Neodymium-baserede enheder og proprietære elliptisk-symmetriske delefiltre – Magico A3, det umulige er gjort muligt.


Magico A3 består af en 28 mm beryllium-diskant, en 6” Multi-Wall carbonfiber mellemtone med XG Nanographene overflade som byder på optimal stivhed i forhold til vægten. 2 stk 7” basser baseret på Gen 8 Magico Nano-Tec membraner, magneter er ekstra store og svingspoler er udført i ren titanium.

Magico A3 er magtfuld, stort frekvensområde, meget dynamisk, transparent og detaljeret. Lyden er til den varme side.


Magico A3 er klar i butikken til demonstrationer, kom forbi til en oplevelse.

Specifikationer:
88 dB 
4 ohm 
22-50.000 Hz 
112 x 27 x 23 cm 
50 kg pr. stk

Pris kr. 99.000 / sættet.

For yderligere information, kontakt
High-Performance Audio
Havnegade 41
1058 København K
Telefon: 2890 5454
Mail: info@high-performance.dk
Web: www.high-performance.dk
Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: