Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

TW-acoustic

TW-acoustic er nu at finde os Dynamax Audiolabs

For de som ikke kender TW-acoustic vil søgen på nettet afsløre at der er tale om grammofon produkter fra øverste kvalitets-hylde.  Manden bag; Thomas Woschnik er ingeniør uddannet og har undervist på
tysk teknikum i mange år, samt næret stor passion for audio i fritiden.


Med til hobbyen for +20 år siden hørte reparation og modifikation af Micro Seiki grammofoner, hvilket førte til at han en dag byggede en grammofon til sig selv; en forløber til den berømte RAVEN AC.
Han medbragte den på lokalt hifi træf og blev mødt med ønsket fra de besøgende om at bygge lignende model til dem, og snart måtte han opsige jobbet som lærer for at hellige sige produktionen fuldt ud.

Fabrikken består i dag af en håndfuld kompetente medarbejdere og der rådes over egen højteknologisk maskin-park.  Man varetagerproduktion af ALLE dele selv (pånær skruerne), idet forsøg med outsourcing viste sig umulig fordi ingen underleverandører kunne klare tolerance kravene på 1/100 del.


Den primære model i programmet er RAVEN AC til 89.000 kroner og derunder findes en lillebror Raven GT til 59.000. Tone armen model 10.5 koster 32.000 og leveres med VTA-on-the-fly i montage flangen, men
tonearme af alle fabrikater kan monteres på en TW grammofon, idet TW tilbyder special produktion af ekstra arm-boards (der kan sidde op til 4 arme på en RAVEN AC), samt flange på special mål udført i rustfri
stål.


 I Toppen findes en RAVEN BLACK KNIGHT som er kraftigt udbygget AC på alle punkter, og prisen på 225.000 taler sit eget sprog om at intet er sparet.  Parallelt hermed - eller som et mix af RAVEN AC/BLACK KNIGHT kom en jubilæums model “Anniversary” på markedet da virksomheden fyldte 10 år.


Den sture sture nyhed her i foråret 2018, er at Thomas Woschnik efter flere års udviklingsarbejde; lancerer en ny-fortolkning af den legenadarisk Mikro Seiki RX-5000.


Navnet er Raven S og officiel intro er den 9-12 Maj på messen i Munchen.  Raven S prissættes til 25.000 euro svartende til 200.000 Dk kr. inkl. 25% moms.

For yderligere information: kontakt importøren på info@audiolabs.dk, se produkterne på https://www.tw-acustic.de/en/  eller besøg www.audiolabs.dk

For yderligere information, kontakt
Audiolabs
www.audiolabs.dk
Felixvej 47
4200 Slagelse
Tlf:  40841115
Mail: info@audiolabs.dkBrugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: