Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

AirPlay 2 Opdaering

En række gamle og nye B&O produkter bliver nu AirPlay2 kompatible.

I januar 2018 offentliggjorde Bang & Olufsen, at AirPlay 2 rykker ind i Bang & Olufsen og B&O PLAY multiroom-højttalere. Med den seneste opdatering fra Apple, som bringer Apples multiroom-løsning til markedet, kan vi nu offentliggøre, at AirPlay 2 bliver tilgængelig til vores multiroom-højttalere efter sommeren. 

”Med Apple AirPlay 2 kan du afspille den samme musik i hele huset på tværs af AirPlay 2-kompatible højtalere. Vi er stolte af at være blandt de første partnere, som bringer Apples multiroom-løsning til markedet, og dermed sikre at vores kunder kan bruge den streaming-teknologi, de foretrækker”, siger Petros Belimpasakis, Director og Head of Sound Category and Platform i Bang & Olufsen.


Højttalerne fra Bang & Olufsen og B&O PLAY spiller også sammen med HomePod, så brugerne kan bruge Siri til at spille musik i hjemmet. 


AirPlay 2 til både nye og gamle højttalere
AirPlay 2 bliver tilgængelig til både nye og gamle Bang & Olufsen og B&O PLAY multiroom-højttalere, og opdateringen ruller ud i løbet af august og september 2018. Den samlede liste over AirPlay 2-kompatible multiroom-højtalere inkluderer: 


Beoplay M3 

Beoplay M5

Beoplay A6 

Beoplay A9 mk2

BeoSound 1

BeoSound 2

BeoSound 35 

BeoSound Essence mk2

BeoSound Core 

BeoSound Shape (via BeoSound Core)

BeoVision Eclipse (audio only)


For yderligere information, kontakt
Bang & Olufsen
www.bang-olufsen.com

Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: