Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Cayin er tilbage i Danmark.

Cayin igen er repræsenteret på det danske marked gennem Blue Cat Audio.

Blue Cat Audio var igen på messen i München, hvor et af hovedpunkterne var, at skulle mødes med Cayins repæsentant John Huang, for at aftale de sidste detaljer på plads, for at Cayin igen er repræsenteret på det danske marked gennem Blue Cat Audio.

Hovedvægten kommer til at ligge på salg af integrerede rørforstærkere og de lækre bærbare Digital Audio Players, som byder på afspilning af højeste klasse, når du er på farten eller bare ønsker at fordybe dig i musikken uden at genere dine omgivelser. 

                 
Prisen på integerede forstærkere starter fra 4499 kr for den lille MT 12N, hvilket giver mulighed for, at alle kan komme til at lege med rørgrej. OG den lyder helt fantastisk – et perfekt match til letdrevne højtalere som eksempelvis Zu Omen Dirty Weekend.


CS-55A tilbyder fleksibilitet med indbygget USB DAC, MM riaa, fjernbetjening og mulighed for at skifte mellem 2 forskellige type rør EL34 og KT88. Der er også muligheden for at skifte mellem triode (20 watt) og ultra liniær (38 watt) afspilning ved et simpelt tryk på en knap. Dette giver saft og kraft til at trække selv tunge højtalere. 

Flere af produkterne er nu håndlavede og er point to point wired, som man kun ser på langt dyrere produkter. 

Alle forstærkere kommer med rør monteret, så du ikke selv skal rode med dette, pakket i lækre dobbelte kasser, med alt det tilbehør du skal bruge, så det er plug and play, hvilket er brugervenligt og bekvemt.

Se mere på vores hjemmeside www.bluecataudio.dk. Har du sprøgsmål så er vi selvfølgelig på mail eller telefonen alle dage i ugen – også weekenden.


For yderligere information, kontakt
Blue Cat Audio
https://bluecataudio.dk/


Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: