Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

beyerdynamic Amiron wireless

Lyd er blevet personlig

beyerdynamic lancerer Amiron wireless hovedtelefoner - lyd er blevet personlig Den absolutte bevægelsesfrihed møder unik og dynamisk personalisering af lyd – med Tesla-teknologi.

MAKE IT YOURS!Amiron wireless: lyd er blevet personligEnergiske melodier, pulserende rytmer, exceptionel bas: musik og bevægelse er et perfekt match.

De nye trådløse Amiron hovedtelefoner kombinerer den perfekte lydoplevelse fra den legendariske beyerdynamic Tesla-teknologi med den fulde bevægelsesfrihed, som kun trådløse Bluetooth-hovedtelefoner kan.


Med Amiron wireless bliver musik en dynamisk oplevelse, og selv de fineste nuancer står tydelige som aldrig før. Den innovative personalisering af lyd, via den banebrydende MIY app, tager disse hovedtelefoner til et helt nyt niveau af perfektion. Det gør Amiron wireless til den ideelle hovedtelefon for alle, som ønsker at nyde deres musik uden begrænsninger.

Individuel lydoplevelse gennem MIY app’en
Kan perfekt lyd blive bedre? beyerdynamic’s sikre svar til dét spørgsmål er ”JA”.

Vi hører alle lyde forskelligt, og vores hørelse ændrer sig i høj grad gennem livet – hvilket også bekræftes af seneste forskning inden for audiologi. I udviklingen af deres trådløse hovedtelefoner har beyerdynamic derfor samarbejdet med tyske eksperter fra Mimi Hearing Technologies i Berlin.

Deres fælles mål: 
Hovedtelefoner der tilpasser sig perfekt, som et skræddersyet jakkesæt, til den enkeltes hørelse -  i overensstemmelse med beyerdynamic’s motto for den nye trådløse linje af hovedtelefoner: 
MAKE IT YOURS (MIY).
Den letteste måde at personliggøre din lyd på
Med den unikke MIY (Make It Yours) app til Android eller iOS smartphones og tablets kan brugere oprette en individuel lytteprofil ved hjælp af en særlig høretest, baseret på Mimis forskning.

Den særlige høretest gør det muligt, at lyden i de trådløse Amiron-hovedtelefoner tilpasses perfekt til brugerens høreprofil. Profilen gemmes direkte i hovedtelefonerne, så de altid giver en optimal lydoplevelse, uanset Bluetooth-lydkilde.

En anden fordel ved app’en er muligheden for at undgå en potentiel overbelastning af hørelsen - uden at give afkald på den fremragende lydkvalitet. Brugeren kan spore sine daglige lyttevaner og agere derefter.

Trådløse nyskabelser fra Heilbronn
Med Amiron wireless hovedtelefonerne er den “audiologiske treenighed” komplet: efter de meget roste Aventho wireless on-ear hovedtelefoner og de unikke Xelento wireless in-ear hovedtelefoner, lancerer beyerdynamic nu Amiron wireless Bluetooth over-ear hovedtelefoner af høj kvalitet.

Trods forskellige designs og former indeholder alle modeller den enestående Tesla-teknologi fra beyerdynamic - en særlig præstation og dygtighed i tysk ingeniørvidenskab.

Når det kommer til andre funktioner og ergonomi, opfylder Amiron wireless de højeste krav: de nyeste codecs som Qualcomm aptX HD og Apple AAC sikrer via Bluetooth den bedst mulige lyd – trådløst. Hovedtelefonerne er også velegnede til brug med TV, der har Bluetooth, da de er i stand til low-delay transmission med aptX LL. Amiron wireless supporterer også Hi-Res audio, når de tilkobles via kabel.Kompromisløs lydkvalitet med Tesla-teknologi
De legendariske Tesla-transducere fra de tyske hovedtelefoneksperter sikrer, at de lukkede Amiron wireless hovedtelefoner overrasker lytteren med dyb, præcis bas; kraftige, naturlige middeltoner og høj, klar diskant. Bløde ørepuder omslutter øret og understøtter de akustiske detaljer, så omgivende støj bliver reduceret, og ingen musikalske nuancer går tabt; det være sig strygernes blide klang eller sangerens
rolige åndedræt.

Perfektion på alle områder
Kun det bedste er godt nok for beyerdynamic, når det kommer til tekniske funktioner og ergonomi. 

Dokumenteret beyerdynamic kvalitet i den integrererede touchpad i højre ørekop og den indbyggede mikrofon, gør disse trådløse hovedtelefoner til et perfekt tilbehør til både smartphones og tablets.

Sofistikeret design og udsøgte materialer, såsom Alcantara, sikrer en perfekt afbalanceret pasform med maksimal slidstyrke. Gennem årtiers erfaring og excellent håndværk er alle detaljer i Amiron wireless hovedtelefoner designet med stor grundighed og testet for lang holdbarhed.

Amiron wireless er virkeliggjort perfektion.beyerdynamic Amiron wireless SPECIFIKATIONER:
Transducer type: dynamic, Tesla
Operating principle: closed
Frequency response: 5 – 40,000 Hz (wired operation)
Nominal impedance: 32 Ohm
Nominal SPL with jack plug cable: 100 dB SPL (1 mW / 500 Hz)
Nominal power handling capacity: 200 mW
T.H.D : Sound coupling to the ear: circumaural
Kabellængde og connector: - 1.2 m, aftageligt  - 4-pole mini stereo jack - (3.5 mm)
Bluetooth version: 4.2
Frekvens rækkevidde: 2.4000 – 2.4835 GHz
Power class: 2.0
Supported profiles: HSP, HFP, A2DP, AVRCP, GAVDP
Supported codecs: aptX, aptX LL, aptX HD, AAC, SBC
Bluetooth teknologi for større bevægelsesfrihed 
Betjening via touch pad
Audio codecs: - Qualcomm aptX, aptX LL and aptX HD,  
- Advanced Audio Coding (AAC),
- Low Complexity Subband Codec (SBC)
LED indikerer driftsstatus
Stemmemeddelelser om batteriniveau
Rækkevidde: op til 10 m
Batteri levetid: > 30 timer
Opladetid: 2 timer
Batterikapacitet: 1050 mAh
Opladestik: USB-C
Operating temperature: 0 – 40 C
Vægt uden kabel: 380 g


Pris og tilgængelighed 
beyerdynamic Amiron wireless fås til vejledende udsalgspris kr. 5.499,- og er i butikkerne nu.
 
beyerdynamic produkter distribueres i Danmark af EET Europarts, og forhandles blandt andet hos: AV-Connection, Headaudio og Coolshop.

For yderligere information om forhandlere og forhandling kan EET Europarts kontaktes på tlf. 45 82 19 19

For yderligere information, kontakt
EET Europarts
https://dk.eetgroup.com/Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: