Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

AudioSolutions nu i Danmark

Design møder ingeniørkunst

Vi er stolte af at kunne præsentere at startende fra 1 august, er vi blevet indstillet som den eksklusive distributør af det litauiske brand AudioSolutions i de følgende lande: Danmark, Sverige, Finland, Belgien, Luxembourg, Holland og Frankrig.

Ejet og startet i 2011 af den talentfulde højttaler ingeniør Gediminas Gaidelis, bliver AudioSolutions højttalerne designet og produceret i Vilnius, Litauen.

Mange års hårdt arbejde og research er skjult bag det afslørende men korte navn. Der er ikke blot brugt lang tid på at opnå de ideelle lydegenskaber, men også i rent praksis for at realisere de banebrydende ideer. Udviklingen af disse højttalere var en sand udfordring. AudioSolutions kombinerede fysikkens love med design, fremstillings stabilitet og kundernes behov, for at få de perfekte højttalere.


Den første serie af AudioSolutions højttalerne hedder Overture. Denne serie er designet til at være omkostningseffektiv og med fokus på et klassisk design. Men selvom serien er billig, så er der stadig lagt en masse energi i at få Overture til at performe på lige fod med de dyrere AudioSolutions højttalere.


Den nyligt introducerede Figaro række, er skabt på baggrund af 6 års erfaring med at udvikle produkter. Med denne serie, tilbyder AudioSolutions en meget effektiv produktion og bedre lydkvalitet, på baggrund af deres selvlåsende kabinet teknik og andre unikke funktioner, der bruges i alle deres nuværende højttalere.


Til deres 5 års jubilæum havde AudioSolutions til formål at skabe noget helt nyt, med et frisk udseende, andre materialer og iøjnefaldende linjer. Vantage 5th Anniverysary serien har ikke et klassisk udseende. Det er en ekstravagant serie af højttalere, der repræsenterer AudioSolutions vision i højttalerkvalitets standarder,
og er en perfekt base for kommende produkter. Ved at lancere denne avantgarde serie, viser de deres førende tone i højttaler design og skiller sig ud fra mængden.

Vi introducerer AudioSolutions i Danmark ved Hifi & Surround messen på Hotel Clarion i Københavns lufthavn den 27-28 oktober. Hvor du som sædvanligt kan finde os i rummene Thor og Vidar på første sal.

Overture – 7.125 – 34.875 DKK pr sæt.
Figaro – 12.375 – 77.625 DKK pr sæt.
Vantage 5th anniversary – 157.500 – 817.500 DKK pr sæt.

For mere information omkring AudioSolutions: http://audiosolutions.lt

For yderligere information, kontakt
Connaisseur-AV:
www.connaisseur-av.eu
Nordisk kontakt ved Connaisseur-AV: Lukas Eriksen / lbe@avagroup.nu
+45 6025 2404Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: