Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

RHA CL2 Planar

Planar-magnetiske in-ears der kan være både trådløse og kablet

Den planarmagnetiske enhed er en 10mm trandsducer med en perfekt koncentrisk magnetsystem, en planar spole og en membran på 16uM.

I modsætning til konventionelle systemer fungerer planar magnetiske systemer ved at have en zone med perfekt magnetisk balance, hvori der er en kobberspole i helixform. Det giver en væsentligt bedre kontrol og respons, men det er dyrt og besværligt.

Det er første gang at det er lykkedes at presse denne teknologi ind i så lille et sæt in-ears, og det er første gang det også findes med Bluetooth, her med et nakkkekabel med 12 timers batterilevetid, men der er også et flettet 3.5 mm kabel og et sølv-coated 2.5mm blanceret kabel.

Selve huset er formet i keramik, et materiale ved navn Zirconiumdioxid der primært bruges industriel til blandt andet syntetiske diamanter grundet dets gode modstandsevne overfor varme.

Der er naturligvis også en bæretaske med, og der benyhttes den universelle MMCX standadard, således at CL2 er i stand til at bruge andre aftagelige kabler, og de medfølgende kabler kan bruges med andre enheder.

RHA CL2 er tilgængelig 12 september, men kan allerede nu forudbestilles.

For yderligere information, kontakt

RHA
https://www.rha-audio.com/dk
Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: