Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Harman Kardon Citation

Højttalere i smukt design med sublim lyd, der imødekommer ethvert behov

Harman Kardon lancerer ny produktserie: Harman Kardon Citation - højttalere i smukt design med sublim lyd, der imødekommer ethvert behov

Harman Kardon Citation produktserien kombinerer en sublim lydoplevelse med smukt design og state-of-the-art brugervenlighed med indbyggede muligheder for streaming.

Moderne musikelskere efterspørger et sofistikeret design med innovativ teknologi, der passer ind i hjem og hverdag. Når det kommer til multirums musikstreaming er brugervenlighed, smukt design og sublim lyd alfa omega. Og naturligvis skal det være kompatibilitet med den seneste teknologi. I mere end 65 år har Harman Kardon været den ledende aktør inden for lyd og design, og Harman Kardon Citation produktserien er skabt til at fastholde Harman Kardon i denne position. Harman Kardon Citation produktserien repræsenterer næste generation af højttalere der kombinerer ovennævnte egenskaber med den nyeste teknologi på markedet – såsom kompatibilitet med Google Assitant og indbygget HD LCD touch-skærm og Chromecast.


Det eksklusive design er opstået gennem et partnerskab med den danske designtekstilproducent Kvadrat - Europas ledende producent af eksklusive designtekstiler - og samarbejdet er et perfekt match til Harman Kardons høje designkrav. Tekstilerne fra Kvadrat er støv- og skidtafvisende samt imprægneret med et flammehæmmende materiale.

Harman Kardon Citation produktserien er garant for en dynamisk lydoplevelse med mulighed for at anvende hver højttaler individuelt eller sætte højtalerne op til et kraftfuldt 5.1 surround system. Multirums-kompatibilitet gør det muligt at lytte til musik i ethvert rum i hjemmet, enten ved at afspille det samme musik nummer på alle højttalersystemer eller forskellige numre på hver enkelt højttaler.

Det er nemt og brugervenligt at lytte til ens yndlingsmusik via Googles stemmestyrede personlige assistent, Google Assistant. Det eneste, det kræver, er, at du siger ”Hey Google, play some music”, ligesom du kan anmode om kalenderpåmindelser på din Smartphone eller justere lysstyrken i lokalet via Google Assistant - for blot at nævne få af de uanede mange muligheder. 

- Forbrugerne efterspørger i højere grad højttalere, der kan mere end blot at afspille musik, siger Michael Mauser, President, Lifestyle Audio. ”Mens funktioner såsom stemmestyring og multirumsafspilning bliver allemandseje, så skiller Harman Kardon Citation produktserien sig ud. Kombinationen af vores mangeårige signaturlyd og unikke design kombineret med den nyeste teknologi og høje brugervenlighed giver Harman Kardon Citation produktserien mulighed for at løfte forbrugernes lytteoplevelse til et nyt højt niveau.
Harman Kardon Citation produktseriens indbyggede Chromecast-funktion gør det desuden muligt at forbinde højttalerne til mere end 300 lyd- og video streamingudbydere i HD. Det eneste, det kræver, er blot, at en Citation højttaler er tilkoblet det samme netværk som din smartphone, tablet eller bærbare computer.
Harman Kardon Citation familien fås i forskellige modeller for at imødekomme enhver præference, herunder forskellige bordhøjttalere, soundbars, subwoofers og de unikke Tower Speakers.

Harman Kardon Citation serien blev lanceret på tech-messen IFA 2018. Produktserien kan forudbestilles på www.harmankardon.com i begyndelsen af oktober.

For yderligere information, kontakt
Harman Kardon
www.harmankardon.com


Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: