Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Scala Hifi har 25-års jubilæum

Det fejres med en række aktiviteter i butikken torsdag d. 20/9 og fredag d. 21/9, begge dage fra kl. 15.00 til 19.00.

Scala Hifi har 25-års jubilæum

Scala Hifi åbnede dørene første gang i 1993, så i år kan vi fejre vores 25-års jubilæum. Det gør vi med en række aktiviteter i butikken torsdag d. 20/9 og fredag d. 21/9, begge dage fra kl. 15.00 til 19.00.

Vi får besøg af 3 af vores leverandører, Naim, Rega og System Audio, som vil demonstrere musiksystemer i forskellige prisklasser. Temaerne vil være vinyl og pladespillere samt streaming af musik, så kom ind og få en oplevelse og et seriøst svar på eventuelle spørgsmål.

Som noget helt ekstraordinært har vi en aftale med System Audio om, at du kan blive blandt de første i Danmark til at lytte på den nye trådløse topmodel Legend 60 Silverback.

Alle der besøger os deltager i lodtrækningen om en Rega Planar 1 Plus pladespiller til en værdi af 3.195,- kr.

Begge dage serverer vi vin fra Chas. E. og lækre pindemadder. Alle er velkomne.

Bent fra Rega
Pladespillerne fra engelske Rega er kendt for at være blandt de bedste på markedet. Det har du mulighed for at høre, når Bent Sejbæk fra den danske importør demonstrerer modeller fra 2.500,- kr. op til 38.000,- kr.


Ole og Allan fra System Audio
Fra danske System Audio får vi besøg af Ole Witthøft og Allan Johansen. De vil demonstrere deres nye Legend  Silverback højttalermodeller, som benytter en helt ny trådløs teknologi. En af modellerne, Legend 40 Silverback, er netop blevet testet til at være i referenceklasse.
Danmarkspremiere: Som noget helt ekstraordinært har vi en aftale med System Audio om, at du kan blive blandt de første i Danmark til at lytte på den nye trådløse topmodel Legend 60 Silverback.

Peter fra Naim
Engelske Naim er kendt for at producere nogle af verdens bedste og mest ekslusive musiksystemer. Naim spiller rigtig godt sammen med de engelske Neat højttalere, så den kombination vil Peter Stenberg fra den danske Naim importør demonstrere i butikken.

Læs mere her: www.scalahifi.dk/scala-hifi-har-25-aars-jubilaeum/

PS. Billedet er fra vores reception tilbage i 1993.

For yderligere information, kontakt
Scala Hifi
Att. Ole Iversen
Mail: aarhus@scalahifi.dk
Mobil: 40191419Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: