Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Boe Audio

Audiofile kabler udviklet på erfaring

Boe Audio er en hobbyvirksomhed, som laver audiofile kabler. 

Filosofien bag kablerne er gode råmaterialer, primært sølv, bomuld og teflon. Men det er ikke nok med gode materialer og at teorien er på plads – det skal jo også lyde godt. Det er blevet til rigtigt mange forskellige prototyper, hvor der er eksperimenteret med forskellige materialer og opbygninger, og utallige timer med lytning.


Udvikler og indehaver, Anders Boe, har i mange år været bidt af en gal audiofil. Både det at høre musikken betyder meget, men også den tekniske interesse for lige at kunne gøre det lidt bedre. Derfor begyndte Anders at lave egne kabler, fordi det var sjovt og spændende, og fordi de gjorde en god forskel.


USB kablet er opbygget af opbygget af kobber og med 3 skærme, der ligger i lag sammen med bomuld og teflon. 

Det har så stille og roligt udviklet sig til at han i flere år har lavet kabler for den nærmeste audiofile omgangskreds. Men det greb om sig, og derfor har Anders nu lavet et officielt salg på boeaudio.dk. 

Alle kabler er håndlavede, og det betyder at der er mulighed for speciallavede kabellængder og forskellige stik.

Rca Kablet er pseudobalanceret der er opbygget af ren sølv i en kappe af bomuld og teflon. Stikkene forsølvede bulletplug stik fra Aeco.


Højtalerkablerne er lavet af 1mm ren sølv der er omsluttet af en kappe af bomuld og teflon. De er termineret med sølvbananstik.

Priserne starter ved 1.800 kroner for signalkabler, 2.500 kroner for højttalerkabler, og 650 kroner for digitalkabler.

For yderligere information, kontakt
www.boeaudio.dk
mail: anders@fboe.dkBrugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: