Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Audiolabs på Copenhagen Highend

På årets Copenhagen Highend udstilling vil der blive fremvist Bergmann og TW Acustic pladespillere

På messen 27+28 oktober på Clarion Hotel vil fremvises et par meget interessante nyheder i det åbne areal, da udstilling på det åbne areal giver større mulighed for samtale med de besøgende om netop produkterne. 

I starten af 2018 fik Audiolabs agenturet for Danmark og Sverige på TW-acutic, www.tw-acustic.de, og for ganske nylig er der indgået aftale om dansk eneforhandling af de unikke grammofoner fra danske Johnnie Bergmann.  www.bergmannaudio.com 

TW Acustic Raven AC

Vinyl-enthusiaster der går med drømmen om den perfekte grammofon - uagtet ønsket er et mass-design med radial arm eller en “airborne” = luftbåren pladetallerken og luftbåren tangential tonearm, så er der på udstillingen rig mulighed for at opleve de gode sager “live”. 

Begge produkter kan til dagligt opleves i mit showroom, men til de læsere der vil vide mere om netop Bergmann; så har i nu en enestående chance for at stille spørgsmål til opfinderen selv, idet Johnnie Bergmann vil være at træffe samme med undertegnede begge dage og der vil være rig lejlighed til at få mere at vide om hans avancerede grammofoner med luftbåren pladetallerken og tangential tonearme fra "manden" selv.

Bergmann Audio Galder TT

Thomas Woschnick havde desværre ikke mulighed for at deltage i år, det har han nok næste år, men jeg vil oplyse om de mange kvaliteter der er at finde i grammofonerne fra TW-acustic. Her er tale om 2 brands med hver deres konstruktions filosofi og virkemåde, og netop derfor supplere begge hindanden helt unikt. :-) Læs mere om produkterne her: www.audiolabs.dk

Vel mødt på den kommende udstilling.


For yderligere information, kontakt
Audiolabs
www.audiolabs.dk
Felixvej 47
4200 Slagelse
Tlf:  40841115
Mail: info@audiolabs.dk

Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: