Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Åbent hus hos High Performance Audio

Åbent hus med fokus på AMV Audio med besøg fra fabrikken

Kom til åbent hus, lørdag den 24. november fra klokken 10.00 til 18.00. Fokus denne gang er de spændende produkter fra AVM Audio og du får enestående mulighed for at hilse på Udo Besser, manden bag AVM Audio. Oplev butikken i Havnegade og få dig en hyggelig snak med ligesindede, vi byder på forfriskninger dagen igennem. Kaffe og croissanter fra formiddagen, kølige forfriskninger i løbet af dagen og givetvis
akkompagneret af julegodter - tag gerne familien med.

Vi glæder os til at introducere AVM Audio på det danske marked. Tysk gedigen kvalitet, minimalistisk design og nytænkning i produkterne. Udo Besser fortæller om filosofien bag, samt involverer sig gerne i en snak om hifi, fortid og fremtid.

Tre rum er indrettet til fordybelse, du kan opleve AVM Audio, lige fra alt-i-én kompakte streamingforstærkere, Inspiration CS 2.2, Evolution CS 5.2 og Ovation CS 8.2 til de volumiøse Ovation MA 8.2 monoblokke og den modulære forforstærker PA 8.2 som indeholder hele 6 stk RIAA-moduler..

Benyt i øvrigt lejligheden til at opleve butikken og de øvrige produkter som vi forhandler. Vel mødt til en forhåbentlig hyggelig dag.

Adressen er High-Performance Audio, Havnegade 41, 1058 København K

Transportmuligheder:
800 meter til enten Kgs. Nytorv Metrostation eller Christianshavns Metrostation Parkeringshuse hos Q-Park Magasin du Nord, Jeudan Parkering i Dronningens Tværgade eller på Holmen samt selvfølgelig gaderne omkring butikken.


For yderligere information, kontakt
High-Performance Audio ApS
Havnegade 41 - DK-1058 København K
Tel. +45 2890 5454
info@high-performance.dk
www.high-performance.dk


Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: