Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Cayin A-845 Pro 25 års jubilæumsmodel

Der er kun en til salg i Danmark, og den kan blive din

I 25 år har Cayin mestret at producere fantastiske hi-fi produkter, med det helt store fokus på rørforstærkere. I anledning af deres jubilæum har de udviklet og produceret en helt særlig integreret rørforstærker i et meget begrænset antal. Kun 249 stk. vil blive tilgængelig på verdensplan.


Her er muligheden, for at få noget, som ingen andre har eller kommer til at få. Ikke nok med det, så er der bestemt heller ikke sparet på designudtryk, konstruktion og diverse komponenter. Alt sammen i den bedste kvalitet, og med omhyggelig gennemtest ned til mindste detalje.


Forstærkeren måler 430mm x 445mm x 239mm (BxDxH), og har en solid kampvægt på 43 kg, med en udgangseffekt på 2 x 25 watt single end klasse A. Dette med hjælp fra de eksklusive 845SL rør fra Full Music.
På bagsiden finder man tre almindelige RCA indgange, samt en Pre-in, da den også kan bruges som effektforstærker. Der er specielle designede højttalerterminaler med mulighed for at vælge mellem 4 Ohm, 6 Ohm eller 8 Ohm udgangsimpedans, for at matche flere højttalere.


Via det flotte VU-meter på toppen kan man super nemt justere BIAS, og der kan ligeledes nemt justeres på Hum Balance, for at opnå totalt ro.

Blue Cat Audio har fået 1 stk. til Danmark. Og hele herligheden kan erhverves for 49.999 kr.

Læs mere eller køb den direkte via deres webshop på linket her:

https://bluecataudio.dk/produkt/cayin-a-845-pro-25th-anniversary/

For yderligere information, kontakt
Blue Cat Audio
https://bluecataudio.dk/
kontakt@bluecataudio.dk
Tlf: 50450661 


Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: