Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Gato Audio Roon Ready

Endelig lanceres Gato Audios streaming modul NPM til indbygning i de to integrerede forstærkere DIA-250S og DIA-400S samt forforstærkeren PRD-3S.

NPM modulet er Roon Ready og virker perfekt som endpoint med Roon softwaren hvor bla. Tidal, Qobuz og andre online services integreres perfekt bland egen musik, nyheder og baggrundsinformation. Har man ikke en Roon server installeret, kan modulet tilgås direkte fra Android og iOS-devices via Mconnect Control app’en der også integrerer Tidal, Qobuz, Deezer, egen lokal musik mv. Udover Wi-fi forbindelse tilbyder de nye forstærkere også den tråddet variant samt aptX Bluetooth HD og et hav af balancerede og ubalancerede forbindelser.

Med andre ord gør det nye streamingmodul Gato Audio forstærkerne til en sand ”onebox solution” hvor kombinationen af en fantastisk lydkvalitet, gudesmukt design og høj byggekvalitet gør det lidt mindre udfordrende for husfreden at få high end audio tilbage i stuen.

Læs mere om modulet her: https://www.gato-audio.com/npm


Introduktionspriserne starter ved. 23.995kr. for en PRD-3S forforstærker med NPM modulet indbygget.
Har du en PRD-3S, DIA-250S eller DIA-400S, kan modulet eftermonteres for 4.995dkr.
Har du en af de oprindelige modeller (uden S) har vi også en opgraderingsløsning, ligesom vi laver en skarp indbytningspris på dit gamle grej ved køb af en ny Gato Audio forstærker. Kontakt os gerne herom på tlf.40952205 eller mail hello@gato-audio.com

For yderligere information, kontakt
Gato Audio
www.gato-audio.com
hello@gato-audio.com


Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: