Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

dCS demo på torsdag

Oplev highend fra dCS hos High-Performance Audio

Allerede nu på torsdag den 31. januar kl. 19.00 til 21.00

Deltage i årets første arrangement hos High-Performance Audio og oplev de fantastiske produkter fra dCS (Data Conversion Systems Ltd), vi spiller på modellerne Rossini og den fantastiske 4-delte Vivaldi, samt selvfølgelig storhittet dCS Network Bridge. 


Arrangementet foregår torsdag den 31. januar fra klokken 19.00 til 21.00 og vi byder vanen tro på et par glas og lidt snack.

Vi har besøg af Liam Davison fra dCS samt vore kolleger fra P. L. Audio i Sverige,  kom forbi til en hyggelig stund, hvor kvalitet er i højsædet. Vi har begrænsedepladser tilbage, tilmeld dig hurtigt på email info@high-performance.dk 

Data Conversion Systems Ltd (dCS) er grundlagt i Cambridge, UK, af en gruppe højst specialiserede teknikere. Oprindeligt designede og fremstillede dCS meget højtydende  analog-til-digital samt digital-til-analog konvertere til telekommunikation og militære formål, hvilke havde meget høje krav til præcision, li nearitet og
pålidelighed. I dag repræsenterer dCS, indenfor highend audio, nogle af de ubetingede fornemste konverterløsninger, upsamplere samt drev og world clock løsninger til optimal timing.

Arrangementet afholdes hos:

High-Performance Audio
Havnegade 41
1058 København K
Telefon 2890 5454

PS: der er parkeringspladser i Slotsholmen (500 meters gang fra butikken)


For yderligere information, kontakt
High-Performance Audio ApS
Havnegade 41 - DK-1058 København K
Tel. +45 2890 5454
info@high-performance.dk
www.high-performance.dk


Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: