Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Skinbjerg Audio Netfilter25

Et belastningsoptimeret netstøjsfilter til hi-fi

Skinbjerg Audio har nu lanceret sit første produkt til salg, nemlig Netfilter25.

Der er tale om et netstøjsfilter der er meget specifikt beregnet til  apparater der bruger mellem 10 og 25 Watt.
De lydmæssige forbedringer er tydelige og giver en helt sort baggrund  for musikerne, en langt større adskillelse af instrumenterne, samt en  mere ægte klang.De fleste af markedets andre netstøjsfiltre er beregnet til alt for store effekter og har derfor en meget lille virkning på apparater som  trækker mindre strøm, f.eks. forforstærkere, CD-afspillere, DACs, osv.

Det er faktisk ret utroligt, at samtlige nuværende filtre ligner  hinanden så meget. Det virker som om at der aldrig er nogen der har  tænkt over om de overhovedet passer til det de skal bruges til. Ja  faktisk så kan man sige at med Netfilter25 for første gang kan få et  netstøjsfilter der rent faktisk fungerer sammen med signalkilder og forforstærkere. Det er muligvis den største nyskabelse indenfor netstøjsfilter-teknologi til hi-fi i de sidste 25 år!


Optimeringen til belastningen ligger udelukkende i beregningen af komponenternes værdier. Der er tale om helt grundlæggende ingeniør  beregnet elektroteknik, og altså ikke noget ”snake oil” eller ”woodoo”.

På hjemmesiden kan man læse om den detaljerede virkemåde og se  angivelser og grafer der beviser argumenterne, samt højner den generelle forståelse.Samtidig kan man i beskrivelsen af Netfilter25 faktisk direkte læse den  tekniske forklaring på, hvorfor man kan risikere dynamikbegrænsning ved  brug af netstøjsfiltre på effektforstærkere, noget som mange entusiaster  har måttet erfare gennem tiden.

Netfilter25 sælges indtil videre kun direkte fra hjemmesiden, og prisen er kr. 1.699,- inkl. moms.

Læs mere på : http://www.skinbjerg-audio.dk/netfilter25.html

Skinbjerg Audio er ejet og drevet af Henrik Skinbjerg, en selvstændig elektronikmekaniker der tidligere har arbejdet for Pioneer og HifiFreaks.

For yderligere information, kontakt
Skinbjerg Audio
www.skinbjerg-audio.dk
henrik@skinbjerg-audio.dkBrugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: