Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

iFi Audio

iFi Audio nu i Danmark: Kompakt lyd i topklasse

Gennem de seneste par år har produkter fra iFi Audio gået deres sejrsgang verden over. Takket være et spændende og kompakt design, god lyd og fornuftige priser, har iFi Audio vundet mange fans – uanset om det drejer sig om lyd på farten eller stereoanlægget hjemme i stuen. Det er Medlyd, der bl.a. importerer Rega Research til Danmark, der har taget iFi Audio på sortimentet.


Hvad med en DAC i lommeformat, der optimere lydoplevelsen fra smartphonen, når man er på farten? Eller hvad med en phono forstærker, ligeledes ultra kompakt, så man kan få god lyd fra pladespilleren uden at plastre reolen til med endnu et full size apparat? Eller hvad med en effektiv strømrenser, der er lidt mindre end en coladåse, men kan gøre en stor forskel? 


Udbuddet er stort, når talen falder på iFi Audio, og fælles for alle produkterne fra det innovative, britiske firma er den kompakte størrelse. God lyd behøver nemlig ikke at fylde alverdens, hvis man spørger iFi. "iFi Audio er en af de mest spændende, nye producenter på hi-fi-markedet for tiden. Ligegyldig hvilken produktkategori, de kaster sig over, har de hele tiden ambitionen om at bringe det bedste frem i musikken - samtidig med, at produkterne skal være så kompakte, at de kan være i lommen eller ikke tager unødig plads op i reolen," siger Henrik Peulicke fra Medlyd, der netop har fået det danske agentur på iFi Audio. 

BREDT SORTIMENT
iFi Audio har siden begyndelsen i 2012 opbygget et meget bredt sortiment, hvor flere skiller sig positivt ud i forhold til, hvad man ellers ser på markedet. Og specielt følgende fem produkter giver et stærkt billede af, hvad iFi formår. Det drejer sig om den bærbare DAC XDSD, der vandt en EISA Award som Best Product 2018-19 i kategorien 'bedste transportable DAC'. xDSD leverer CD-kvalitet på farten fra Apple Music, Spotify og TIDAL, og som navnet antyder kan den konvertere digitale signaler helt op til DSD-format. Er man mere til stationær, digital lyd i high-end klassen, er det PRO IDSD, man skal kigge nærmere på. Størrelsen er stadig kompakt, og det til trods kan Pro iDSD både klare streaming, fungere som forforstærker eller som ren DAC, og på udgangssiden har man muligheden for at køre med eller uden rør - alt efter, hvad der passer bedst til stemingen eller musikken. 

IKKE DIGITALT DET HELE
Nu er det ikke digital lyd det hele fra iFi Audio. Den fleksible MM/MC RIAA, MICRO IPHONO2, kan tilpasses hovedparten af markedets pickupper, og da den samtidig er kompakt, kan den gemmes af vejen bag forstærkeren, når man har justeret den til at få det optimale ud af ens pickup. 


Ovre i afdelingen for uundværligt tilbehør har iFi Audio specielt to produkter, der lægger afstand til konkurrenterne: AC PURIFIER er en aktiv strømrenser, der trækker på erfaringer, som franske, militære ingeniører har gjort, og 'Soundphile Review' gik nærmest bagover af benovelse over dens evne til at rense lyden for støj. 


Lidt samme evne til at rense lyden for unødig støj har EAR BUDDY, der fx kan tilsluttes mellem ens
hovedtelefon og smartphone, hvor den gennem en enkel justering af det digitale signal forbedre
musiksignalet. 

MILJØVENLIGT HI-FI
IFi Audio er et miljøvenligt selskab. Al emballage til virksomhedens produkter er produceret af genanvendelige materialer, herunder aluminium, papir og genbrugsprodukter. Der findes ingen farlige toksiner i iFi Audios komponenter, og virksomheden sikrer, at alle produkter opfylder de internationale miljøstandarder. 


iFi Audio er oprindeligt et datterselskab af den britiske high-end producent AMR. Udviklingen foregår i Southport i England, men iFi Audio har leverandører fra hele verdenen, specielt Tyskland, USA og Japan. 

Læs mere og find nærmeste forhandler på www.medlyd.dk

For yderligere information, kontakt
Medlyd
www.medlyd.dk
hp@medlyd.dkBrugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: