Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Highend-uge hos Hifiklubben

I uge 9 sætter vi fokus på High End hi-fi i vores butik på Åboulevard i København

I uge 9 sætter vi fokus på High End hi-fi i vores butik på Åboulevard i København. Derfor har vi hele 4 fede events i denne uge. Vi har spændende besøg i løbet af dagen og om aftenen holder vi et arrangement hvor tilmelding dog er nødvendig. Læs mere herunder og skynd dig at tilmelde dig den aften event du gerne vil med på.

Mandag 25. februar


Vi får besøg af 2 nøglepersoner fra Dali. Salgsansvarlig for Nordeuropa Thomas Knudsen, og produktchef Lars Jørgensen som i løbet af dagen kan fortælle alt om Dali’s High End fokus og ikke mindst udviklingen af det trådløse Dali Callisto system.

Aften event kl. 19-21.  Lukket arrangement med fokus på Dali Callisto og Dali Epicon. Vi skal høre en masse gode historier om DALI som virksomhed og ikke mindst høre en masse fed musik på nogen fantastiske højttalere.

Pris: 100,- pr. plads. Med i prisen følger bl.a. en gave til en værdi af 169,- 

Køb din plads her


 

Tirsdag den 26. februar

Tirsdag bliver med garanti ikke som alle andre tirsdage i februar. Adam Shaw fra Audioquest i England besøger butikken. Adam vil udfordre din tro på hvad kabler faktisk kan gøre for lyden. Er det bare hokus pokus eller er der noget om snakken? Vær med til Verdenspremiere på højttalerkabel nyheder fra Audioquest. Og gå for alt i verden ikke glip af Adams helt unikke fortæller evner på vores aften event. Er der noget der hedder hi-fi standup, så er det dette.

Aften event kl. 19-21. Lukket arrengement hvor vi kommer meget vidt omkring i Audioquest produkter.

Aftenen foregår på engelsk.

Pris: 100,- pr. plads. Med i prisen følger en gave til en værdi af 219,- 

Køb din plads her
 

Onsdag den 27. februarVores venner fra B&W stiller med deres danske es Thoms Holm. Thomas er alt-vidende indefor lyd (og whisky i øvrigt). B&W’s 800 serie har igennem mange år været blandt det ypperste i HiFi Klubbens sortiment. Ud over at skulle lytte på topmodellen 800D3, medbringer Thomas de nye 802 og 805 D3 Prestige Edition. I løbet af dagen vil det være muligt at lytte på alle 800serie modellerne i stereo, og et fedt surround setup!

Aften event kl. 19-21. Lukket arrangement med fokus på 800 serien fra B&W

Pris: 100,- pr. plads. Med i prisen følger en gave til en værdi af 199,-

Køb din plads her


 

Torsdag den 28. februar

Vores egen Peter Lyngdorf (Grundlægger af HiFi Klubben) er i butikken og fortæller om digital lyd, indspilninger, dynamik, samarbejdet med Steinway og en masse mere. Fokus ligger på den nye TDAI-3400 Digitale forstærker, og så har vi i anledningen et Steinway Lyngdorf Model B system til 800.000,- til rådighed. Det bliver vildt!

Aften event kl. 19-21. Lukket arrangement med fokus på TDAI-3400 og Steinway Lyngdorf Model B.

Pris: 100,- pr. plads. Med i prisen følger en gave til en værdi af 139,-

Køb din plads her
 

Andre High-end tiltag i uge 9:
Vi har top tunet vores high-end hjemmebio. Den er pakket med alt lige fra en Lyngdorf Surround Forforstærker til 90.000, B&W 800 serie højttalere, SONY 4K Projektor til 40.000,- og en masse mere fedt grej der samlet løber op i små 500.000,-. Kom ind og oplev en hjemmebio i verdensklasse og tag gerne din egen yndlingsfilm med!

NAD og DENON laver nogle af verdens bedste surround receivere. Vi har sat NAD T777(19.999) op til direkte sammenligning med Denon AVC-X8500(25.999,-). Slår NAD’s DIRECT korrektion Denon’s audyssey, eller er den Japanske multi prisvindende receiver overlegen? Kom og hør de to og døm selv!

Vi har de komplette Stereo produkter fra NAD som vil være mulige at lytte på hele uge. Et fantastisk sæt som består af forforstærkeren M12, to M22.2 effektforstærkere som hver lever 930 watt, (eller samlet 3 hestekræfter om man vil) og den fantastiske streamer M50.2. Et system som spiller som en drøm og noget der burde koste meget mere end det gør!

Vi har været så heldige at låne en prototype på den nye NAD M10 som først kommer i butikkerne til april. NAD’s velkendte Masterseries men i miniformat! Kom ind og vær blandt de først til at opleve dette fantastiske kompakte high-end system. (Kan opleves fra tirsdag d. 26/2)

HiFi Klubben har indgået en ny aftale med Sennheiser om forhandling af deres Highend hovedtelefoner. Dette sparker vi ligeledes i gang denne uge, og det vil hele ugen være muligt at komme ind og lytte på highend modellerne HD660S (3.699,-), IE800S (7499,-) HD800S (11.999,-) HD820 (17.999,-) på Hovedtelefonforstærkeren HDV820 (17.999,-). 

Som noget helt specielt denne uge vil det være muligt at få lov at lytte på Sennheisers HE-1 hovedtelefon til ….HOLD NU FAST….449.999,- (og nej det er ikke en trykfejl!!) Ønsker du en demo af denne hovedtelefon, skal du kontakte butikken på 2200@hifiklubben.dk og reservere en tid. Hver demo vil være af 25 min varighed.

Alle der i ugens løb kommer ind for at lytte til Sennheiser produkterne kan deltage i en konkurrence om et par HD660s til 3699,-. Vinderen trækkes i uge 10 og får direkte besked.

For yderligere information, kontakt
Hifi Klubben Åboulevarden
www.hifiklubben.dk
2200@hifiklubben.dkBrugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: