Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

2Sense musiksystemer

Hvad kalder man et firma der går op i design og lyd? Det æstetiske og akustik? Et firma som ikke kun påvirker én sans, men to? ”2Sense”

…. Hvad gør man, når man er træt af, kun at finde designede højttalere, som er formet som en toaster eller en Cola dåse? Hvad gør man, når man bare gerne vil have højttalere som stimulere ens syn og hørelse?  

Man starter helt fra bunden, nemlig med at blande forskellige kemiske komponenter, for at finde det perfekt materiale til de perfekte kabinetter. Det var sværere end forventet, men efter næsten at sætte ild til 2Senses testområde, udviklede Brian Henrik Pedersen Formel B, som gav mulighed for at støbe lige de former man ville, med den ekstra fordel, at materialet er med til at forbedre lydkvaliteten og en integreret del af det samlede lydbillede. 


Nu var der bare brug for et brand. I 2014 begyndte Brian Henrik Pedersen, i samarbejde med Jørn Ole Nielsen og Dennis Elgaard, at producere de første musiksystemer med integreret forstærkere under navnet 2Sense. 

2Sense musiksystemer

Cone’s unikke design, får højttalerne til at stå frem i lokalet, for på samme tid kamuflere dem. 

Pearls design er inspireret af, at 2Sense ville lave det perfekte kabinet til akustik.

Diamond, som med sit æstetiske udtryk faktisk ligner en diamant!

2Sense er en dansk musiksystemsproducent, med ét mål. 2Sense ville skabe det perfekte musiksystem - ikke kun til lyd, men også design. Med 2Sense er det vigtigt at huske, at det ikke kun er højttalere man køber, det er et helt musiksystem!  

2Sense udvikler musiksystemer som står frem i lokalet, som ikke kun lyder godt, men også ser godt ud! 2Sense musiksystemer stimulerer dine to sanser for syn og hørelse. Det er lyd-design for øjne og øre.  


Så er du, din kone eller kæreste også træt af, at have højttalere formet som cola dåser, toasters eller kasser til at stå i hjemmet?  Er du den design-bevidste livsnyder? Elsker du design og lyd? Ja, så er det nok 2Sense musiksystemer du skal overveje!  

Det er ikke kun deres look, som giver dem en personlighed, men også deres lyd. Musiksystemer har aldrig haft så meget personlighed i udseende og lyd, som i 2Sense musiksystemer.2Sense
2Sense er en dansk musiksystemsproducent, som blev stiftet i 2014 af Brian Henrik Pedersen, Jørn Ole Nielsen og Dennis Elgaard med ét mål. 2Sense ville skabe det perfekte musiksystem - ikke kun til lyd, men også design. 

2Sense udvikler musiksystemer som står frem i lokalet, musiksystemer som ikke kun lyder godt, men også ser godt ud! 

2Sense musiksystemer stimulerer dine to sanser for syn og hørelse. Det er lyd-design for øjne og øre.  

For at kunne nå målet, begyndte de helt fra bunden med at udviklede et nyt materiale, som kunne tilfredsstille både lyd og design – nemlig Formel B. Ved at kombinere 2Sense filosofien og Formel B, producerede de deres første musiksystem - Pearls. 

2Sense musiksystemer er dansk design, udvikling og produktion. 2Sense højttalere bruger skræddersyede SEAS højttalerenheder fra Norge, for at opnå den bedste lyd i 2Sense musiksystemerne.

Formel B
Formel B gør fremstillingen af 2Sense musiksystemer mulige, da det unikke Formel B er materialet der bliver brugt til støbning af 2Sense højttalerkabinetter. 

Formel B blev skabt, da 2Sense ville udvikle et materiale til at lave de perfekte kabinetter til både lyd og design. Med Formel B er det muligt at producere de organiske og spændende designs i 2Sense’s musiksystem linje. Formel B gør det endvidere muligt at optimere kabinetterne ved at indbygge akustiske fordele i designet. 

Formel B er skaberen af 2Sense’s filosofi, det der giver 2Sense muligheden for at kombinere det akustiske og æstetiske - De 2 sanser som danner 2Sense.

Cone 

Træder man ind i et lokale med 2Sense Cone musiksystem, vil man opleve to ting:

Lyd, som dækker hele lokalet. 

Undren over, hvor lyden rent faktisk kommer fra. 
Det er filosofien bag 2Sense Cone højttaler. 
Cone’s design er inspireret af damphorn og isvafler, og formen er gjort mulig af 2Sense Formel B. Det unikke design får højttalerne til at stå frem i lokalet, for på samme tid at kamuflere dem. 

Cone’s unikke lyd kommer fra brugen af en skræddersyet SEAS højttalerenhed, der danner Omni Directional lyd. Omni Directional spreder lyden ud i 180 grader fra hver højttaler. Kombinationen af Cone designet og Omni Directional lyd, giver Cone musikanlægget et vintage 70’er look, som kan leveres i alle tænkelige farver.

Pearls

Pearls design er inspireret af, at 2Sense ville lave det perfekte kabinet til akustik. Pearls højttaleren kombinerer 3 skræddersyede SEAS højttalerenheder, pakket ind i et unikt sfærisk design. Det sfæriske design er muligt med 2Sense Formel B, og dermed med til at frembringe den perfekte lyd.

Kombinationen af den bevidst manglende forplade og de små hurtige højttalerenheder, giver Pearls evnen til at male et dybt og farverigt lydbillede for lytteren. Hver detalje i lyden fremhæves omkring ens øre med en mestermalers præcision
Pearls kan fremstilles i præcis den farve man kan tænke sig. De kan derudover tilføjes kundens eget stensil design, for at gøre dem endnu mere personlige.

Diamond

Mange højttalerproducenter vælger at bruge mineraler som smaragd, rubiner og diamant i navnet på deres højttaler. De ligner dog aldrig de mineraler som de er opkaldt efter. 2Sense har valgt at designe højttaleren Diamond, som med sit æstetiske udtryk faktisk ligner en diamant! 

Det er muligt med 2Sense Formel B, som får Diamond til at stråle i enhver situation.  Udvalget af farver til højttaleren er inspireret af forskellige mineraler som fx Emerald Green, Ruby Red, Pearls White osv. 

Det er ikke kun Diamonds design, som gør dem bemærkelsesværdige. Det er også deres lyd! 
Diamonds to skræddersyede SEAS højttalerenheder vil, ligesom alle andre 2Sense musiksystemer, overraske folk med deres lyd. Ligesom en diamants eksklusivitet - giver Diamond et eksklusivt, klart og kraftfuldt lydbillede med en bund, som kan vælte enhver af fødderne, mellemtoner, som overrasker, og en diamantklar diskant. 

2Sense Hub


Hub’en er 2Sense’ kompakte styreboks til højttalerserierne. Hub’en udnytter et minimalistisk design for ikke at lede fokus væk fra 2Sense højttalerne. 2Sense Hub’en giver en fleksibel og simpel oplevelse. Den leveres med 2 kabler, som transporterer både lydsignal og strøm til 2Sense dine højttalere, så det kun er nødvendigt at have ét kabel fra HUB’en til hver af dine højttalere. Det er med til at sikre en flot og enkel opsætning af dit 2Sense musiksystem. 


Hub’en har 5 forskellige indgange til dine medieafspillere, så du er sikker på at der er dem, du kan have behov for. Du kan skifte mellem kanalerne med den medfølgende fjernbetjening. Den valgte kanal og volumen ses på Hub’ens display.

For yderligere information, kontakt
2Sense Speakers 
Dannevirkevej 8
9700 Brønderslev
web: 2sensespeakers.com
 +45 9360 9974
mail: info@2sensespeakers.comBrugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: