Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Raidho TD4.2

Det umulige er hændt, D4.1 er blevet endnu bedre

Baseret på succesen n fra D4.1 har vores chefdesigner Benno Baun Meldgaard og hans hold gjort det umulige og gjort vores D4.1 endnu bedre.

Baseret på flagskibsmodellen TD4.8 har vi adapteret teknologierne anvendt til at skabe den nye TD4.2. 
Der er videreført det smukke design udført af Michael Børresen, og med TD4.2 har man taget det næste skridt med brugen af vores berømmede Tantalum-Diamant-enheder og den opdaterede hånddiskant der fortsætter sin færd som en af verdens bedste diskanter.


Ved at tilføje en Tantalumbelægning til den allerede fantastiske diamantenhed har vi opnået en membran der er endnu mere stiv. Membranen er femlags med endnu højere niveau af dæmpning. I kombination med det nye magnetsystem og SD-hætte, stærkere magneter og bedre svingspole, byder TD4.2 på samme kvaliteter som TD4.8 i en størrelse der er noget mere stuevenlig.


Diskanten er også opgraderet med et kraftigere magnetsystem, hvilket gør den mere følsom, men med samme åbne og detaljerede lyd som er Raidho’s varemærke. Indersiden af kabinettet er også blevet forbedret, hvilket har resulteret i en dybere frekvensrespons og en lyd der er naturlig men samtidig byder på et kæmpe lydbillede.


Forbedring af vores teknologi er ganske enkelt en del af vores Raidho-DNA. Designet og bygget i Danmark.

Pris: 750.000 kroner for et sæt, 940.000,- for sæt i Walnut Burl eller anden specialfinish.

For yderligere information, kontakt
Raidho Acoustics
www.raidho.dkBrugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: