Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Trådløse hovedtelefoner fra Denon

Nye trådløse hovedtelefoner med japansk vellyd

Japanske Denon er verdensberømt for sine legendariske hovedtelefoner. Der er derfor grund til at spidse ører, når Denon nu lancerer en ny serie af trådløse over-ear-hovedtelefoner, som forener det bedste i lydkvalitet, avancerede trådløse features og ergonomisk komfort. Serien hedder GC og består af modellerne AH-GC30 med
noise cancelling og lillesøsteren AH-GC25W uden noise cancelling, men til gengæld med bedre batterilevetid og skarpere pris. Begge modeller findes i sort og hvid.


Denons GC-serie af trådløse hovedtelefoner skal sætte nye standarder for lyd “on the go”.

AH-GC30 og AH-GC25W henter deres imponerende hi-fi-lyd fra Denons avancerede FreeEdge-teknologi, som også sidder i Denons absolutte flagskib inden for hovedtelefoner, AH-D9200. Resultatet er en intens og engagerende lydoplevelse, hvor du får musikkens fulde dynamik og kan høre alle nuancerne ned til de mindste
detaljer. Samtidig får du kraftfuld bas og krystalklar dialog, hvis du bruger hovedtelefonerne, når du ser film.

GC-seriens Bluetoothteknologi understøtter aptX, aptX HD og Apple AAC, som gør det muligt at overføre lyden trådløst i den bedst mulige kvalitet, uanset hvilken mobil eller tablet du har. Vil du have fuldstændig ukomprimeret lyd i fuld CD-kvalitet, kan du også koble hovedtelefonerne til din computer via et USB-kabel.


GC-serien har også Clear Voice Capture (CVC), som gør hovedtelefonerne perfekte til mobilopkald. CVC forbedrer stemmegengivelsen, så du nemt kan høre og blive hørt, selvom der er megen støj omkring dig.

Du får også Dual Mode, som betyder, at du kan koble GC-serien til to Bluetoothenheder samtidigt, fx din mobil og din tablet. På den måde kan du nemt skifte til mobilen, hvis den ringer, mens du er i gang med en film på din tablet. 


Avanceret aktiv noise cancelling
Som den eneste af de to modeller indeholder AH-GC30 Denons nyudviklede Active Noise Cancelling. Teknologien benytter fire indbyggede mikrofoner til hele tiden at analysere og kompensere for udefrakommende støj, uanset hvor du er. AH-GC30 har tre indbyggede støjreducerende modes, som er optimeret til nogle af de mest almindelige situationer. City mode fjerner den støj, der typisk er på offentlige steder, når man bevæger sig gennem en storby. Office mode fungerer optimalt i et kontormiljø, hvor
man har brug for ro til at kunne koncentrere sig om arbejdet. Flight mode er designet til at holde den kværnende lyd af flymotorer ude, så selv de længste flyrejser bliver mere afslappende.

Derudover har AH-GC30’s noise cancelling-system en speciel feature kaldet “Ambient Monitor”. Den gør det muligt at åbne for den omgivende lyd ved blot at prikke let på én af ørekopperne med en finger. På den måde kan du nemt komme til at høre, hvad stewarden i flyet eller din kollega på kontoret siger, uden at tage hovedtelefonen af.


30 timers lyd på én opladning
GC-serien har batteri nok til selv de længste ture og rejser.

AH-GC25W kan levere helt op til 30 timers trådløs lyd på én enkelt opladning, mens AH-GC30 giver op til 20 timers trådløs lyd med noise cancelling slået til.

Begge modeller går automatisk på standby og sparer på batteriet, hvis du glemmer at slukke dem. Skulle du alligevel løbe tør, eller vil du bare spare batteri, kan du benytte det medfølgende kabel til at lytte videre, dog med nedsat lydkvalitet. Men trods alt bedre end ingen lyd, som er det, du får, når batteriet på de fleste andre
trådløse hovedtelefoner er fladt.

Høj komfort og eksklusivt design
GC-serien er designet til at give dig høj komfort, selv hvis du bruger
hovedtelefonerne i timevis hver dag. Hovedbøjlen er udført i eksklusiv aluminium med
blød polstring. Ørekopperne, som er betrukket med blødt og slidstærkt syntetisk
læder, er bygget af ergonomisk memoryskum, som former sig efter dine ører og dit
hoved. Hovedtelefonen har drejeled, også af aluminium, så de altid sidder perfekt
over dine ører. Hovedtelefonerne kan også nemt foldes sammen, så de fylder minimalt
i en taske.

Priser
AH-GC25W: 1799 kr. i Hi-Fi Klubben
AH-GC30: 2499 kr. i Hi-Fi Klubben

AH-GC30 bliver tilgængelig i løbet af marts. AH-GC25W kommer i løbet af maj.

For yderligere information, kontakt
Hifiklubben
www.hifiklubben.dkBrugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: