Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Raidho Acoustics TD 1.2

Tager reproduktion af lyd op på et helt nyt niveau,

Vi er stolte af at kunne præsentere de nye TD 1.2. Denne model videreføre meget fra de kendte C 1.2 og D1.1 modeller.  TD 2.1 tager reproduktion af lyd op på et helt nyt niveau, der bruger det fantastiske visuelle indtryk fra D serien, mens alt andet er ændret med nye innovationer og teknologier.

Efter måneders hårdt arbejde er vi ekstremt glade for at præsentere vores nye egenudviklede bas/mellemtoneenhed med en ny og meget unikt design af både magnetsystem, for ikke at tale om resten af enheden. Kabinettet er designet til at have minimal indflydelse på luftgennemstrømingen, og søger at eliminerer reflektioner som sker på indersiden. Det nye design har rekordlav forvrængning som er hørbart i samme sekund musikken spiller.


TD 1.2 bruger vores nye femlags Tantalum/diamant enhed med forhøjet niveauer af intern dæmpning i kombination med vores nye proprietære kantspundne titaniumsvingspole med drastisk forbedret magnetfelt med forbedret effekthåndtering. Kombineret med det unikke design af højttalerenheden, er det dette det stærkeste underhungdesignede motordesign på markedet (1.1 Tesla/ Patentansøgning under behandling). Resultatet – en drastisk forøgelse i den dynamiske ydeevne.

TD 2.1 bruger også vores redesignede bånddiskant som benyttes i TD 4.8 og TD 4., med et kraftigere magnetsystem og optimeret akustisk form på bagkammeret, hvilket resultere i en meget højere opløsning en forvrængning der er reduceret med 35 dB i forhold til den gamle bånddiskant der ellers har ekstremt lavt niveau af forvrængning i forvejen.


Delefilteret er blevet totalt redesignet med maksimal fokus på korrekt faserespons ved alle frekvenser, imens at optimal impulsrespons er bibeholdt. Det nye enhedsdesign og det optimerede delefilter gør det også muligt at bruge mindre forstærkere da følsomheden er voldsomt forøget. TD 2.1 er nu en let belastning for de fleste forstærkere.

TD2.1 vil levere en ekstremt dynamisk, naturlig og ikke mindst musikalsk præstation, og samtidigt flytte grænserne for effekthåndtering i en lille højttaler. TD 2.1 sætter nyt referencepunkt for højttalere, med en ægte dynamisk lyd og et næsten uendeligt lydbillede, hvilket tillader højttaleren at forsvinde, og efterlader dig med vidunderlig musik.

Forbedring af vores teknologi er ganske enkelt en del af Raidho DNA.

Designet og bygget i Danmark.

Forventet pris: 170.00,- i sort, Valnød og specialfarver, tillæg på 30.000,-.For yderligere information, kontakt
Raidho
www.raidho.dk


Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: