Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

First Sound Audio

Ny importør i Skandinavien af First Sound Audio

Vi er glade for at kunne annoncere at vi nu har import og forhandling af First Sound Audio i Skandinavien. Siden Emmanuel Go i 1992 lancerede sin første passive forforstærker har han videreudviklet og forfinet sit produkt. I dag produceres to forstærkere, Presence Deluxe og Paramount som yderligere kan fås med flere opgraderinger således at alle versioner kan opgraderes til topmodellen. Priser fra 43.000,- til 285.000,- kr.Uanset hvilken model man vælger er dette en forforstærker i den absolutte topklasse! Kendetegn er stort kraftoverskud i en Dual Mono konstruktion, enkelhed og kvalitet som giver klarhed og detaljer på meget højt niveau sammen med musikalitet!

Produkterne kan bestilles allerede nu og meget snart kan vi præsentere forstærkeren i vores showroom nær Jyderup eller hjemme hos dig. 


Mere information kan findes på vores hjemmeside www.sallingboeaudio.com, på vores Facebook side hvor vi løbende opdaterer med nyheder og anmeldelser, samt naturligvis på producentens hjemmeside www.firstsoundaudio.com

Læs også de flotte test First Sound Audio har modtaget!

For yderligere information, kontakt
Sallingboe Audio
www.sallingboeaudio.com
Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: