Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

HIGH-END WEEKEND i Lyngby

Skriv den 25-26. maj i din kalender, vi inviterer til High-End Weekend på Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference i Kongens Lyngby.

Spændende HIGH-END WEEKEND i Lyngby

Skriv den 25-26. maj i din kalender, vi inviterer til High-End Weekend på Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference i Kongens Lyngby. Vi får besøg af en række særdeles spændende producenter af absolut high-end audio udstyr og vil byde på en oplevelse udover det sædvanlige.


Deltag i arrangementet og oplev crème de la crème indenfor dynamiske højttalere (bl.a. Stenheim Reference m.fl.) og avancerede systemer fra Soulution Audio, oplev lækre rør fra Trafomatic og masser af horn i flotte farver og meget mere. Lyt på millionkroners anlæg (det største koster 3 millioner) og mærker som aldrig har været i Danmark før, samt flere nyheder der stadig har frisk tryksværte i medierne.Arrangementet har GRATIS adgang og afholdes den 25-26. maj, dørene er åbne fra klokken 10 til 17, både lørdag og søndag. Der er gode og helt gratis parkeringsforhold samt adgang med bus fra S-togsstationerne Sorgenfri og Lyngby.Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference er beliggende blot 15 minutters kørsel fra København med den smukkeste beliggenhed i skoven, velegnet til hele familien med kanosejlads og gåture til Bagsværd Sø eller Furesøen.


Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference
Frederiksdalsvej 360
2800 Kongens Lyngby

VI VIL MEGET GERNE HAVE BESKED SÅFREMT DU PÅTÆNKER AT DELTAGE I ARRANGEMENTET, SEND VENLIGST EN MAIL MED OPLYSNING OM NAVN PÅ DELTAGERE, TIL:

Arrangør:
High-Performance Audio
www.high-performance.dk
info@high-performance.dk

For yderligere information, kontakt
High-Performance Audio
www.high-performance.dk
info@high-performance.dkBrugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: