Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Raidho TD 3.8

Et drømmeprojekt realiseres

Det har taget udviklingsholdet og chefdesigner Benno Baun Meldgaard lang tid, men nu er TD 3.8 endelig klar, et monster af en højttaler som er født ud af et ønske om en højttaler med større enheder, og om at tage skridtet videre i Raidhos udvikling.


TD 3.8 er et helt nyt design, men stadig med det klassiske Raidho look. Vores nye patenterede 8” enheder i dobbeltkonfiguration er hovedattraktionen i denne gulvhøjttaler der garanterer dyb og velartikuleret lavfrekvensproduktion, men stadig med kontrol og hastighed i højsædet. Mellemtonen håndteres af to 5” enheder der er designet efter samme principper.

Enhederne er med vores nye TD (Tantalum/Diamond) princip, et femlags design med høj indre dæmpning og forøget stivhed. Enhederne har nyt magnetsystem, nyt svingspoledesign, og en af verdens stærkeste magnetsystemer med mere end 1.1 Tesla. Resultatet er en højttaler der er ekstremt dynamisk, autentisk og nem at lytte til. Kabinettet er designet med et minimum af reflektioner for at give enhederne optimale arbejdsbetingelser.


Diskanten er opgraderet med et kraftigere magnetsystem og et ændret kammer der sænker det allerede meget lave niveau af forvrængning med yderligere 35 dB, mens at følsomheden er hævet med 2 dB. Dette giver en endnu mere open og detaljeret lyd der aldrig er klinisk. Sammen med de nye bas- og mellemtoneenheder giver det en musikalsk oplevelse på et helt nyt niveau. 

Kabinetter er nydesignet og optimeret indvendigt, og delefilteret er lavet om fra bunden, og rettet mod bortfiltrering af uønskede frekvenser, lavere forvrængning og højere følsomhed på 91 dB, 4 Ohm. Dette gør det muligt at uanset forstærker at nyde nye lag i musikken.


HxWxD: 1420*440*660 mm
Vægt: 75 kg stykket.

Sort finish forventes at koste omkring 650.000 kroner mens at specialfinish forventes at ville koste omkring 750.000 kroner.

Højttaleren får verdenspremiere på Hifimessen i München.

For yderligere information, kontakt
Raidho
www.raidho.dkBrugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: