Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Lumin-demo hos Audiocompagniet

Onsdag den 22. maj kl. 19-22 afholder vi et hyggeligt arrangement med Lumin Music netværksafspillerne

Onsdag den 22. maj kl. 19-22 afholder vi et hyggeligt arrangement med Lumin Music netværksafspillerne: Vi gennemgår lidt af teknikken bag de avancerede produkter og der bliver naturligvis lejlighed til at lytte til resultatet af de tekniske anstrengelser - det er glæden ved musikken, der er i højsædet. 

Vi lytter til alle Lumin streamerne fra den budgetvenlige Lumin D2 - nyheden Lumin T2 - den lidt dyrere Lumin S1 - og selvfølgelig topmodellen Lumin X1, der er reference i flere af de mest ansete magasiner i verden.


Endelig vil vi spille på Lumin U1Mini, der har de samme betjeningsfaciliteter som de øvrige streamere, men har ikke indbygget DAC, og henvender sig til dem, der i forvejen har en god DAC.

Kort introduktion til Lumin Music: 

Det Hong Kong baserede Lumin Music har for længst vist sig som en af de vigtigste aktører på markedet for high-end musikstramere. Med Lumin music app, er det nemt at streame musik fra de bedste og vigtigste musiktjenester eller en NAS-server - i de forventelige formater som f.eks. MQA, DSD, FLAC og WAV. Streaming med Lumin fungerer stabilt, det virker altid og så er det nemt at komme i gang - tilslutning i følge anvisningerne, download Lumin Music App og du er gang.


Lumin Music App er specielt udviklet til Lumin netværksafspillere med henblik på at sikre den mest intuitive og visuellle måde at afspile dine favoritsmusik.

Arrangementet finder sted onsdag den 22.  maj kl. 19 - 22 i butikken på Klostervej 23K, 5000 Odense C

Tilmelding: audiocompagniet@gmail.com

Der plejer at være mange tilmeldte til disse aftener - og begrænset plads i butikken, så tilmeld dig senest mandag den 20 maj. 


Vi forbeholder os ret til at trække lod blandt de tilmeldte - og muligvis lave et ekstra arrangement - alle får besked!


For yderligere information, kontakt 
Audio Compagniet
www.audiocompagniet.dk
www.audiocompagniet.dk
Tlf: 41261234


Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: