Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Fink Team

Ny importør i Danmark af Fink Team højtalere!

Vi er glade for at kunne annoncere at vi nu har import og forhandling af Fink Team højtalere i Danmark.

Fink Team er ledet af indehaver og grundlægger Karl-Heinz Fink som sammen med sit team af eksperter siden 70´erne har designet og udviklet højtalere for mange af de store fabrikanter! For et par år siden valgte de at producere en højtaler i eget navn. Resultatet blev WM-4 som blev lanceret i München i 2016 og høstede så stor ros at man valgte at fortsætte processen og udvikle endnu en højtaler - Borg, som blev lanceret sidste år. Igen
en succes som blev valgt til forsiden af årets messekatalog - helt sikkert ikke tilfældigt!Til efteråret forventes lanceringen af en ny og mindre højtaler samt en opdateret version af topmodellen som kommer til at hedde WM-5! Priser på de nye modeller er endnu ikke kendte men Borg er prissat til kr. 185.000,- og er efter vores overbevisning den bedste højtaler på markedet i denne prisklasse! En overbevisning vi ikke er ene om. Eks. blev Borg valgt til ny reference højtaler af det tyske anmelderblad Lowbeats.de! Testen indeholdt ordet “uberragende”, og hos den svenske importør lød det: “imponerende ville være en underdrivelse”! Vi vil varmt anbefale at du giver dig selv den oplevelse at høre denne højtaler!

Produkterne kan bestilles allerede nu og snart kan vi præsentere Borg i vores showroom nær Jyderup eller hjemme hos dig. Mere information kan findes på vores hjemmeside www.sallingboeaudio.com, på vores Facebook side hvor vi løbende opdaterer med nyheder og anmeldelser, samt naturligvis på producentens hjemmeside www.finkteam.com.

Kontakt os for yderligere information!

For yderligere information, kontakt
Sallingboe Audio
www.sallingboeaudio.com


Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: