Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Gato går direkte og du sparer 40%

Fremtiden skal se anerledes ud.

Gato går direkte og du sparer 40%

Efter ti år med salg af Gato Audio produkter på den gammeldags måde med distributører og forhandlere har vi indset at fremtiden skal se anerledes ud. 

Internettet og billige fragtpriser giver os mulighed for at sløjfe distributøren, det lokale lager og den lokale markedsføring til fordel for bedre priser, mere direkte service og en væsentlig tættere kontakt til både kunder og forhandlere. Vi træder dermed også officielt ud ad konkurrencen om hvem der giver størst avance til forhandlere og distributører, som ellers er blevet meget betydende for en plads i det traditionelle marked de seneste år – det betyder udover en solid besparelse, at forbrugeren også kan være sikre på at forhandleren ikke bare anbefaler det produkt med største fortjeneste. Samtidigt giver vi en enhver ”direkte til dig” producent kamp til stregen om at levere det bedste produkt til prisen, uden at gå på kompromis med hverken kvaliten, designet eller med købsoplevelsen. Fremover kan man vælge imellem at købe hos en hos en af vores mange forhandlere eller direkte på vores hjemmeside. Hvis man vælger en forhandler, kan man få en demonstration, hjælp til opsætning og den personlige lokale service, vælger man vores webshop tilbyder vi fri fragt, 14dages fuld buy&try returret og support over telefon og Email. 

Man kan dog også, efter aftale, besøge vores Showroom i Herlev lige uden for København for at se og høre vores produkter. I alle tilfælde er kvaliteten af vores håndbyggede danske produkter den samme som den altid har været, kun priserne er nu 40% lavere end hvad den gamle distributionsform tillod, uanset hvor du handler.

Vi er sikre på at den nye og mere effektive salgsmodel er en lille revolution i et ellers konservativt marked – hvor vi nu kan tilbyde markedets bedste produkter til markeds bedste priser og markedets bedste service oven i hatten.

Priseksempel: 

DIA-400S gl. pris. 42.995kr. – ny pris 25.995kr. inkl. Moms.

Til gamle kunder der har købt produkterne i den seneste tid til gammel pris, har vi naturligvis et kompensationsprogram. Kontakt os gerne direkte omkring dette.

For yderligere information, kontakt
Gato Audio
www.gato-audio.comBrugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: