Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Acoustic Signature får ny distributør

Acoustic Signature forhandles og distribueres nu af BlueCatAudio

Som i de tidligere år, har BlueCatAudio været på Hifi messe i München med blik for, at få nogle lækre aftaler i hus, så der kommer flere spændende produkter på markedet i Danmark.

Vi har længe været på udkig efter højkvalitets pladespillere, men vi har ikke kunnet finde produkter, som har kunnet matche de krav vi har haft, før nu. En af de største stande på messen i år tilhørte Acoustic Signature, som mere eller mindre havde hele deres programpakke på display. Dette værende alle pladespillere, alle tonearme, pickupper, phonostages, pladestrammere – ja alt var med på messen.

BlueCatAudio har lavet en eksklusiv aftale med Acoustic Signature om distribution og salg i Danmark. 

Der er ingen tvivl om, at de krav som vi har til en produducent er indfriet fra Acoustic Signatures side. Kvaliteten er vanvittig høj lige fra de mindste modeller til de største og dyreste. Priserne kommer til at ligge fra 8.999 kr for den mindste “Primus” til den dyreste “Invictus”, som har en vejlende pris ud på mere end 800.000 kr. 

“Made in Germany”
Etablet i 1996. 
Alt er håndlavet på deres egen fabrik i Tyskland tæt på Stuttgart, hvilket Acoustic Signature værdsætter højt. På denne måde er kvaliteten sikret og man ved præcist og nøjagtigt hvilke komponenter der sidder i de enkelte pladespillere, samt hvordan de er designet og produceret. 

Teamet omkring Acoustic Signature rummer mere end 20 fuldtidsansatte bestående af guldsmede, urmagere, ingenører, specialuddannet personale til CNC styrede drejebænke osv. 
Der bliver på ingen måde gået på kompromis med komponenter, materialer eller udførelsen af hvert enkelt lille detalje. 


Som et eksempel er ”Invictus” pladespilleren lavet af ikke mindre end 479 komponenter, som  alle er håndlavede og efterfølgende samlet i hånden af disse dygtige specialister.

Alle pladespillere kommer som standard uden tonearm, men en lille godbid at hente, hvis man køber en pladespiller hos BlueCatAudio. Da medfølger den “billigeste” tonearm fra Acoustic Signature TA-500 til halv pris.

Ud over pladespillere og tonearme, vil det også være muligt fremover, at finde 7 forskellige pickupper, pladestrammere, riaaer samt andet tilbehør fra Acoustic Signature på vores hjemmeside.

For yderligere information, kontakt
BlueCatAudio
www.bluecataudio.dk
Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: