Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Skinbjerg Audio Netfilter50

Et belastningsoptimeret netstøjsfilter til hi-fi

 Skinbjerg Audio har nu lanceret endnu et netstøjsfilter, denne gang optimeret til alt mellem 26 og 50 Watt forbrug, det såkaldte Netfilter50. Det kunne f.eks. være til rørbaserede klasse A forforstærkere og DACs der trækker lidt mere effekt end det tidligere lancerede Netfilter25 er optimeret til. 


Princippet og baggrunden er fuldstændig den samme som for Netfilter25, men komponentværdierne er trimmet til en højere effekt, altså en lavere ohmsk belastning. Under de forskellige forhold er egenskaberne identiske som med Netfilter25.


Optimeringen til belastningen ligger udelukkende i komponenternes værdier, noget som der åbenbart ikke er andre producenter der har skænket megen tanke. Samtlige af markedets øvrige hi-fi netstøjsfiltre er nemlig beregnet til alt for store effekter og har derfor slet ingen filter virkning på apparater som trækker mindre strøm, f.eks. forforstærkere, CD-afspillere, DACs, osv.  

Se her den faktiske funktion af forskellige netstøjsfiltre med en 25 Watt belastning:
 

Efter introduktionen af Netfilter25 er der kommet temmelig god feedback fra brugerne, blandt andet er der flere der har oplevet fremragende resultater med Netfilter25 og DACs. Enkelte har sågar udtrykt at forskellen med og uden Netfilter25 endda var større, end forskellen på de samme tracks afspillet med 16bit/44kHz og 24bit/192kHz opløsning. 


I Københavns Hifi-klub afholdt man en klubaften hvor der blev lyttet forskel med og uden Netfilter25, og meddelelsen var efterfølgende: 
"Vi kunne høre forskel i klubben. På vores DAC var det en for de fleste tydelig gevinst. Dette i form af stærkt reduceret gjalden og dertil bedre gennemsigtighed - dybdebillede. Testen blev udført som blindtest, d.v.s. man vidste ikke hvad der var hvad. Med eller uden tilkobling. Der blev gættet rigtigt 3 ud af 3 gange." Netfilter50 og Netfilter25 sælges kun direkte fra hjemmesiden, og prisen er kr. 1.699,- inkl. moms. Læs mere på: http://www.skinbjerg-audio.dk/netfilter25.html

Skinbjerg Audio er ejet og drevet af Henrik Skinbjerg, en selvstændig elektronikmekaniker der tidligere har arbejdet for Pioneer og HifiFreaks.

For yderligere information, kontakt
Skinbjerg Audio
 www.skinbjerg-audio.dk
henrik@skinbjerg-audio.dkBrugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: