Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Neat Ekstra højttaler

Eminent timing, dynamik og energi

Neat Ekstra er en højttaler der på alle måder er imponerende. Den er i stand til at spille alle musikgenrer med overbevisende lethed og skaber et lydbillede, der er langt større end man forventer fra det smalle kabinet der kun er  17 cm i bredden. En musikalsk oplevelse, der strider mod den størrelse højttaleren har.

 
Som de øvrige Neat højttalere, så spiller Ekstra med en eminent timing, dynamik og energi, så musikken opleves meget levende og nærværende. Du får svært ved at holde hænder og fødder i ro, når du lytter på en Neat højttaler.


 
Neat har I Ekstra højttalerne brugt same koncept som I Ultimatum XL6 højttaleren. I toppen af kabinettet sidder der en ribbon tweeter og en bas/mellemtoneenhed, som er monteret i deres eget aflukkede kabinet. Nederste del af kabinettet indeholder ikke mindre end 2 basenheder, der er opbygget som et isobarisk bassystem.

Den ene enhed sidder monteret i bunden af højttaleren og den anden sidder inde i kabinettet, monteret lige over den første enhed. Det isobariske bassystem betyder, at højttaleren spiller dybere og mere præcis bas, end hvis der kun havde været én basenhed i samme kabinet.
 

Ekstra højttalerne leveres i hvid, sort ask og valnød og der kan vælges mellem sorte eller silver standsPris pr. stk. 14.000,- kr.


For yderligere information, kontakt
Scala Hifi
M.P. Bruuns Gade 36
8000 Aarhus C
www.scalahifi.dk
aarhus@scalahifi.dk
86121494Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: