Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

JBL Partybox 1000

Sæt skub i festen

Tag enhver fest til næste niveau med den ultimative festmaskine, JBL’s Partybox 1000-højtaler! Højtaleren er en kraftfuld festhøjtaler med JBL-signature sound og vilde lyseffekter, der vil sætte gang i dansegulvet og holde beatet kørende til langt ud på natten.Saml dine venner, vælg et lysshow, der matcher stemningen og start festen! Med Partybox 1000 højtaleren kan du trådløst streame musik i høj kvalitet direkte fra din smartphone eller tablet. Og hvis du hellere vil fokusere på at være tilstede til festen og aldrig forlade dansegulvet, kan du forberede playlisten på forhånd ved at lægge din foretrukne spilleliste på en USB-nøgle og tilslutte den højtaleren. Når du og vennerne er klar til at hoppe fra dansegulvet hen og indtage scenen, kan I blot tilslutte en mikrofon eller guitar til højtaleren og fyre den af!

Partybox 1000 kan forbindes via Bluetooth, så alle til festens gæster trådløst kan tilslutte deres spilleliste til højtaleren. Det betyder, at ingen behøver at ofre deres telefon og gå glip af festens mindeværdige Instagram-moments. For en endnu mere markant lydoplevelse, kan du forbinde to Partybox 1000-højtalere for at skabe en helt uforglemmelig fest.JBL Partybox 1000 funktioner:
-Turbo-opladelig lyd performance: Der giver en større og mere omfattende lydoplevelse
-Stort lyspanel: Med blitzende lyseffekter
-Mikrofon og guitar indgang: Tilslut din mikrofon eller guitar og indtag scenen
-Air bevægelses armbånd: Kontroller lysshowet blot ved at bevæge dine hænder!
-Karaoke-adgang: Udstyret med en vocal fader, key control og echo effect gør Partybox 1000 til alle gæsters foretrukne underholdning til fester-Integreret DJ Launch Pad: Hav det sjovt, mens du viser dine evner som DJ med 4x4 DJ launch pad, der gør det muligt at mixe lydspor, lyseffekter og meget mere
-USB-opladning: En USB indgang gør det muligt at oplade USB kompatible enheder via højtaleren – så din telefon aldrig løber tør for strøm til festen
-Bærbar højtaler: Med bærehåndtag og hjul i bunden af højtaleren kan du nemt tage festen med dig på fartenDen ultimative festhøjtaler er nu tilgængelig på www.dk.jbl.com/lyd-i-hjemmet/JBLPARTYBOX1000 til en pris på 7.499 kr.

For yderligere information, kontakt

JBL
www.dk.jbl.com


Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: