Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

JBL® LIVE 300TWS: Sæt lyden fri

True Wireless-hovedtelefoner med JBL Signature Sound holder dig forbundet.

Bliv helt fri for irriterende ledninger med de spritnye JBL LIVE 300TWS. Med sit flotte design og intuitive og nemme tilkobling, kan du nu slippe din egen lyd fri med True Wireless JBL LIVE 300TWS - hvor som helst, når som helst. Den forstærkede baslyd gør din playliste til en, der rykker.

Vær forbundet med JBL LIVE300TWS. Nu behøver du aldrig at gå glip af en eneste tone. Med Ambient Aware-funktionen kan du nemlig høre alt, hvad der sker omkring dig - hvad enten du befinder dig midt i det travle byliv eller sidder i lufthavnen og venter på information om dit fly over højttaleranlægget. TalkThru-funktionen lader dig skrue ned for musikken og tale med dine venner, uden at du behøver at tage høretelefonerne af. Og med Google Assistant og Amazon Alexa i nærheden, kan du få svarene leveret direkte i øregangen, uanset om du er nysgerrig på vejrudsigten eller den hurtigste vej til din næste koncert.

 

”Sidste år så vi en voldsom stigning i efterspørgslen på trådløse høretelefoner. Vi havde derfor et ønske om at udvikle en serie af høretelefoner, der var så trådløse som muligt, sådan så alle med disse høretelefoner kunne føle sig i ét med deres omgivelser - uanset hvor de var, og hvad de lavede”, udtaler Dave Rogers, Administrerende direktør hos HARMAN Lifestyle Audio. JBL’s signaturlyd giver folk energi til at komme igennem dagen, uanset om de er på vej til arbejde eller træner op til en Ironman. ”De nye JBL LIVE 300TWS tager vores trådløse produkt til helt nye højder takket være Urban Noise Control samt Google Assistant- og Amazon Alexa.”


-JBL LIVE 300TWS vil være tilgængelig på JBL.com fra november 2019 i både sort, hvid og blå for 1.199 DKK.
-LIVE 300TWS har følgende funktioner:
-JBL Signature Sound
-Op til 6 timers musikafspilning kombineret med 14 timers opladningsetui 
-Urban Noise Control: Ambient Aware og TalkThru
-IPX5-svedsikret og -vandbestandig
-Få hjælp fra din yndlings stemmeassistent. Brug JBL-appen til at aktivere Google
-Assistant eller Amazon Alexa for at ændre din spilleliste, tjekke vejrmeldingen eller stille spørgsmål
-Ergonomisk pasform og design
-10-minutters hurtigopladning, der giver 1 hel times batterilevetid

Og det er ikke alt. JBL LIVE 300TWS er den seneste tilføjelse til det voksende udvalg af True Wireless-høretelefoner fra JBL, så du kan klare dagens aktiviteter med den supersikre pasform, JBL-kvalitetslyd og en gnidningsfri forbindelse.

For yderligere information, kontakt
JBL
dk.jbl.comBrugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: