Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Argon FORTE A55

Argon Audios Første aktive gulvhøjttaler

I dag lancerer danske Argon Audio deres mest ambitiøse højttaler til dato, den aktive FORTE A55. Baseret på det populære design fra kompaktmodellerne, FORTE A4 og A5, er denne nye højttaler den første aktive gulvhøjttaler Argon Audio har designet. Takket være avanceret teknologi og nye egenudviklede designs leverer
FORTE A55 lydkvalitet markant højere end hvad prisen antyder.

Designet i Danmark
 Ligesom alle produkter Argon Audio laver, er FORTE A55 designet og udviklet i Danmark med sans for detaljen. Kabinettet er udført i højkvalitets mat lak i enten sort eller hvid med elegante trimringe omkring enhederne. Det magnetiske frontstof giver et stilrent look, selv når det er fjernet.


Tilslutninger til det moderne hjem
 Bluetooth AAC og aptX LL (Low Latency) er indbygget for nem streaming fra telefon og computer. Derudover har FORTE A55 to optiske indgange med understøttelse for high-res audio op til 24-bit/96kHz, et analogt input samt en højkvalitets Phono (MM)-indgang til pladespiller.

Avanceret teknologi
 FORTE A55 gør brug af avanceret DSP med aktivt delefilter og en digital forstærker på 4 x 80 watt, en forstærkerkanal til diskant og en til bas/mellemtonerne. Diskanten er den samme som bruges i FORTE A4 og A5, mens bassen er nyudviklet med en 2-lags sandwich-konstruktion i membranen, samt et motorsystem med ekstrem lav forvrængning. Disse enheder leverer bas hele vejen ned til 35 hZ, sammen med en åben og klar mellemtone takket være den lave forvrængning i bassens magnetsystem. FORTE A55’s indre kabinet er designet og udviklet ved brug af avancerede computermodeller, der eliminerer stående resonanser i kabinettet. Denne nyudvikling og øje for detaljen har resulteret i en kompakt gulvhøjttaler, der er i stand til at levere et stort og åbent lydbillede, med en dybbas ofte kun fundet i større højttalere selv ved høj volumen.Pris og tilgængelighed
Argon Audio FORTE A55 er på lager fra d. 22 november på argonaudio.com og i HiFi Klubbens butikker til 6.499,- for et sæt. Fås i sort og hvid.


Om Argon Audio
Argon Audio er et dansk Hi-Fi-mærke grundlagt for 20 år siden med et klart mål om at levere Hi-Fi-produkter i høj kvalitet til skarpe priser. Alt er designet og udviklet i Danmark og nøje tunet til at levere lydkvalitet højere end hvad prisen antyder. I dag producerer Argon Audio produkter indenfor flere kategorier, såsom højttalere, forstærkere, pladespillere, hovedtelefoner, radioer og streamere. Alle Argon Audios produkter har 3 års garanti. Tilbage i april 2019 lancerede Argon Audio deres webshop, der med fri fragt leverer til hele Europa. Produkterne er tilgængelige i 28 lande via webshoppen samt lokale forhandlere. 

For yderligere information, kontakt
Argon Audio
www.argonaudio.dk


Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: