Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

Esoteric K-01XD og K-03XD

Esoteric lancerer to nye highend Super Audio CD afspillere med VRDS-ATLAS drev

Herudover kommer produkterne med Esoterics egenudviklede Master Sound Discrete DAC.

I K-01XD sidder en ATLAS01 disc transporten bruger en 20mm SS400 stålbro, identisk med den der sidder i de store Grandioso modeller. Grundet vægten og den høje stabilitet dæmpes alle vibrationer. Der bruges duralumin tallerken, og etpunkts spilndel. Den mindre K-03XD bruger et tilsvarende lidt mindre ATLAS 03 system med en 18mm bro.

Master Sound Descrete DAC’en er løftet over fra Grandioso D1X, dog med et lidt simplere kredsløbsdesign. Selve komponenterne er isoleret i hver sin kanal, og så igen fra de øvrige dele, alle komponenter er naturligvis som i D1X i højeste kvalitet.

Udover XLR og RCA stik er der også ES-LINK, Esoterics eget system, der giver en kraftigere og mere stabil forbindelse, upåvirket af impedansforandringer og med HCLD buffer der endda kan drive kompatible apparater. Der understøttes 22.5 MHz DSD via USB, og mulighed for at opskalere PCM signaler op til 768kHz, samt konvertering af PCM til DSD. MQA-CD afkodning understøttes også på begge modeller.K-01XD står til 195.000,- DKK og K-03XD til 125.000,-DKK. Der er ingen dansk forhandler endnu, men der henvises til Ultima Sound i Sverige – Ultimate.se – der tidligere har udstillet og gjort sig bemærket i Danmark.

For yderligere information, kontakt forhandleren
Ultimate Sound
www.ultimate.se
Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: