Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

JBL LIVE 300 True Wireless

Øretelefoner med JBL Signature Sound og stemmestyring er nu tilgængelige

Bliv helt fri for ledninger med de spritnye JBL LIVE 300TWS. Du får en 100% trådløs lydoplevelse med super hurtig tilkobling og et flot design. Med de nye øretelefoner fra JBL har du den bedste lyd med dig, hvor som helst og når som helst.

 
Undersøgelser viser, at 91% af de yngre generationer i Europa primært bruger øretelefoner til at lytte til musik. Og de unge bruger en hel del af deres tid på at lytte til musik - de lytter nemlig i gennemsnit til musik i mere end tre timer om dagen. Med JBL LIVE 300TWS er du garanteret, at enhver playliste spiller max takket være de kraftfulde drivere og JBL Signature Sound, som får bassen til at brage igennem.

Ifølge undersøgelsen er en af de vigtigste funktioner i trådløse øretelefoner batterilevetiden. Det leverer JBL selvfølgelig også på. Med JBL LIVE 300TWS kan du lytte til dine yndlingsartister dagen lang, da det medfølgende opladningsetui sikrer dig 20 timers kombineret spilletid. Med trådløse øretelefoner fra JBL løber du aldrig tør for strøm på farten.


Det har aldrig været nemmere, hvis du vil skifte playliste, hvis du er i tvivl om titlen på en sang eller hvis du vil ringe til din bedste ven. Det eneste det kræver er, at du aktiverer Google Assistent eller Amazon Alexa ved at stryge fingeren henover den ene øretelefon.Øretelefonerne har også indbygget Ambient Aware, så du er sikret ikke at gå glip af de ting, der sker omkring dig. Du kan så nemt som ingenting aktivere funktionen og skifte fokus fra musikoplevelsen til din omverden. Og med TalkThru-funktionen skrues der ned for musikken og op for lyden af dine venner ved blot et enkelt tryk.

JBL LIVE 300TWS er nu tilgængelige på dk.jbl.com til en vejledende udsalgspris på 1.199 DKK.

For yderligere information, kontakt
JBL
dk.jbl.com


Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: