Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

JBL Bar 9.1

JBL’s første soundbar med Dolby Atmos: JBL Bar 9.1 med trådløs surround sound er nu tilgængelig

JBL Bar 9.1 transformerer din stue til en hjemmebiograf med 3D surround sound

Den seneste tilføjelse til JBL’s serie af soundbars gør det muligt at tage biografoplevelsen med hjem. Med JBL Bar 9.1 får du trådløs surround sound med JBL Original Pro Sound og teknologierne Dolby Atmos og DTS:X, der skaber en fantastisk lyddybde. Soundbaren har fire indbyggede Dolby Atmos drivere, to flytbare højtalere og 9.1 kanaler, der tager lyden til nye højder ved bl.a. at bruge lydreflektioner i rummet til at skabe en unik og storslået lydoplevelse.


JBL’s produkteksperter har med Bar 9.1 fjernet de lydmæssige begrænsninger ved de traditionelle 5.1 eller 7.1 kanalbaserede surround sound systemer. Bar 9.1 skaber ved brug af teknologierne Dolby Atmos og DTS:X en enestående 3D surround sound, der giver en autentisk og realistisk lyd, som rammer lytteren fra alle vinkler i rummet.


350778 jbl bar9.1atmos livingroom 022 x1 racecar e34890 large 1585244876
JBL Bar 9.1 giver en fuldendt lydoplevelse, da soundbaren yderligere har to flytbare højtalere, der hver især gengiver to kanaler. De indbyggede drivers tager lyden til nye højder ved bl.a. at bruge lydreflektioner i rummet til at skabe en unik og storslået 3D-lydoplevelse, der giver illusionen af, at have højtalere indbygget i loftet. Derudover har soundbaren indbyggede mikrofoner, der måler stuens akustik, så soundbaren ved hjælp af sofistikerede algoritmer automatisk finjusterer akustikken efter rummet.


Med en forsyning på 820W får alle film et Oscar-værdigt lydspor. Og ikke nok med det, så følger der også en 10 tommer subwoofer med, der skaber en krystalklar lyd med en dyb og uovertruffen bas.

Ud over den dynamiske og banebrydende lyd, understøtter Bar 9.1 også 4K video og Dolby Vision, der automatisk optimerer skærmbilledet bedst muligt til hver scene. Derudover har soundbaren indbygget Chromecast og Airplay 2, så det er muligt for dig nemt at kunne streame musik direkte fra soundbaren.


På trods af at så meget teknologi er pakket ind i soundbaren, så kommer JBL Bar 9.1 i et slankt og elegant design, der sikrer, at soundbaren passer under ethvert TV.

JBL Bar 9.1 er nu tilgængelig på dk.jbl.com til en vejledende udsalgspris på 7.499 DKK.

For yderligere information, kontakt
JBL
dk.jbl.com


Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: