Nerds.dk - Hifi, Stereo & Lyd Community

JBL Flip 5 Eco

En ny version af den populære Flip 5 er netop lanceret – lavet af 90% genanvendt plast

Surf på lydbølgerne med den nye JBL Flip 5 Eco højtaler i farverne ‘Forest green’ og ‘Ocean blue’

Nu bringer JBL sommerens foretrukne højtaler tilbage – med en ny og bæredygtig version af Flip 5. Den bærbare og kompakte højtaler har samme fantastiske lyd og smarte funktioner som Flip 5, men denne gang med en lidt renere samvittighed, da den er mere klimavenlig.


JBL Flip 5 Eco er nemlig lavet af 90% genanvendt plastik og hele emballagen er bionedbrydelig. Den er lanceret i to farver; Forest Green og Ocean Blue.

Og bare rolig, selvom højtaleren er bæredygtig, er der ikke sparet på udstyret. JBL Flip 5 Eco har nemlig alle de samme funktioner, som den originale Flip 5, herunder JBL’s signaturlyd, PartyBoost-teknologi, 12 timers batterilevetid og så er den tilmed vandtæt. Størrelsen er også den samme, så du stadig nemt kan tage den med dig på farten.

Men bliv ikke narret af størrelsen, den bærbare JBL Flip 5 Eco har en lyd og bas, der overrasker og imponerer. Så når dit yndlingsnummer kommer, så tøv ikke med at skrue helt op for volumen.


HARMAN er stolte af at fortsætte med at udvikle deres prisvindende højtalere – denne gang ved hjælp af genanvendte materialer.

“Denne udgave af Flip 5 i begrænset oplag er vores første skridt mod at fremstille flere produkter ved hjælp af genanvendt plast. Vi har arbejdet længe på at finde den helt rigtige løsning med genanvendelige materialer, der ikke går på kompromis med hverken udseendet eller JBL’s famøse signaturlyd.” 
- Dave Rogers, administrerende direktør, HARMAN Lifestyle Audio.Nyd en kilmavenlig lydoplevelse med den nye udgave af JBL Flip 5 Eco, som bliver tilgængelig til juli på dk.jbl.com til en vejledende udsalgspris på 999 kr.

For yderligere information, kontakt
JBL
dk.jbl.com


Brugermenu

Brugernavn:

Adgangskode: