Demoaften med Perlisten

Af kim, 16 maj, 2022
Af
KT Radio
Mandag d.23 Maj fra kl. 17.00 - 19.00, inviterer KT Radio i samarbejde med Perlisten og SAS Audio til demonstrationsaften

Der bydes på store Musik oplevelser! når Perlisten fremviser sine flagskibshøjttalere S7t i en 2 kanals opsætning i KT Radio's high-end rum. S7t er en nyudviklet og innovativ gulvmodel som byder på et væld af nye teknologier, som bl.a. har gjort Perlisten S7t til verdens første THX Dominus godkendte højttaler.

Vi får på aftenen eksklusivt besøg af Lars Johansen og Daniel Roemer fra Perlisten, som vil give et spændende indblik i Perlistens unikke position som producent af højttalere til high-end stereo lytning, såvel som kompromisløse hjemmebiografer. Kom med på en fantastisk rejse ind i Perlistens spændende univers.

Der bydes på store Biografoplevelser!
når Lars og Daniel fremviser deres nyudviklede THX højttalersystem i KT Radios store biograf. Perlisten har hurtigt fået legendarisk status blandt hjemmebiograf entusiaster, og modtager i øjeblikket fantastiske anmeldelser fra en enig fagpresse. 

Lars og Daniel vil fortælle om Perlistens spændende historie, og de unikke teknologier Perlisten bringer i et marked hvor flere kanaler, højere opløsning og større dynamisk rækkevidde flytter grænsen for hvad moderne højttalersystemer skal kunne præstere.

Du vil bl.a. kunne opleve verdens første THX Dominus godkendte subwoofer! Et monster bestykket med 2 massive 15" basenheder i push-pull konfiguration, og med 3000 Watt indbygget forstærker!

 

Grundet et begrænset antal pladser, er det nødvendigt med tilmelding. Du kan tilmelde dig arrangementet via mail på ktradio@ktradio.dk eller via telefon på 33 31 14 40

Arrangementet finder sted hos:
KT Radio, Vesterbrogade 181, 1800 Frederiksberg.

Vi glæder os til at se dig.

For yderligere information, kontakt
KT Radio
www.ktradio.dk