Master of Vinyl

Af kim, 5 juni, 2022
Af
AV-Connection
Metallica valgte selv Pro-Ject til at lave en Metallica-pladespiller og Pro-Ject Audio Systems er stolte over nu også at kunne præsentere en Metallica-pladespiller, der ingår i Pro-Jects Artist Collection med tradition for diverse samarbejder med kunstnere.

Pro-Ject behandlede overfladen af plinten med et spejlbehandlet metallogokontur, der giver pladespilleren sit karakteristiske udseende. Den S-formede tonearm er udstyret med en aftagelig SME-headshell for at tillade hurtig og nem udskiftning af pickup. Tonearmsleje og base er bearbejdet helt i aluminium. Ud af æsken leveres pladespilleren forjusteret med Pro-Ject Pick it S2 C pickup. Sporingvægt og anti-skating er begge justerbare og gør Metallica Limited Edition pladespiller til en ægte audiofil investering - nothing else matters!

 


"Heavy" pladetallerken af glas
Glastallerknen er i et tungt, nul-resonans design, der producerer den strammeste
og mest nøjagtige afspilningshastigheder, der samtidig giver mulighed for at se den fantastiske pladespiller og alle dens højkvalitetsdele og høje byggekvalitet.

Undertallerken, remhjul og fødder
Undertallerkenen i aluminium er normalt en af de mest eftertragtede opgraderingsdele, men det kommer som standard på Metallica Limited Edition-pladespilleren! Den diamantskårne undertallerken og rem-pully er bearbejdet til meget forbedrede og nøjagtige tolerancer. En undertallerken i aluminium tilføjer mere masse til hele tallerkenen og selve drivsystemet, hvilket resulterer i yderligere dæmpning af støj og uønskede resonanser. De forbedrede tolerancer under produktion øger hele den samlede hastighedsnøjagtighed. Den ekstra masse og super nøjagtige remhjul og undertallerken forbedrer kortsigtet hastighedsstabilitet, også kaldet Wow & Flutter. Metallica pladespilleren har kraftige højdejusterbare metalfødder for at sikre en plan placering på hver overflade, fordi en perfekt plan pladespiller er afgørende for Damage, Inc.
 


Hardwired... til stabile hastigheder
En typisk Pro-Ject tradition er at hastigheden er elektronisk præcisionsstyret og garanterer de mest nøjagtige og stabile hastigheder. Skift nemt mellem hastigheder med vippekontakten. Med det medfølgende runde drivrem kan der også skiftes til 78 rpm så du også kan lytte til shellac-plader.

S-shape tonearm
Den 8,6" S-formede tonearm i aluminium leveres med en aftagelig SME-headshell, der giver mulighed for at udskifte pickup hurtigt og nemt. Tonearmslejet og basen er bearbejdet helt i aluminium. Du finder ingen plastikkomponenter i disse kritiske dele. Metallica Limited Edition pladespiller vil spore dine vinylplader med hastighed, nøjagtighed og konsistens. Dette er The End of the Line for audiofilt pladespillerdesign.

Den kan forudbestilles hos AV-Connection
 
For yderligere information, kontakt
AV Connection
www.av-connection.dk
Tlf. 74421078
E-mail: info@av-connection.com