Buchardt Audio A500 Signature Edition

Af kim, 5 juni, 2022
Af
Nerds.dk
En meget begrænset produktion af A500 højttalere i palisander med Purifi enheder og sølvkabler er nu sat til salg

A500 Signature Edition er en opgraderet udgave af den nyklassiske A500, dog med den meget vigtige forskel at den er opgraderet til interne sølvkabler og teflon isolation, og HDF konstruktionen er beklædt med palisander i klassisk dansk design.

Men vigtigst af alt er den udstyret med Purifi Ultra Long Stroke enheder, Purifi Audio bliver produceret og udviklet i Danmark og har blandt andet Peter Lyngdorf blandt folkene bag.

 Enhederne er special-lavet til netop A500 og er med dobbeltsvingspole, og er kendt for at kunne flytte temmelig meget luft på trods af sine beskedne 6.5” og stadig bibeholde et meget lavt forvrængningsniveau ved selv høje lydstyrker. Der er 2x150 watt til basenheden foran, 150 watt til diskanten, og 150 watt til basenheden bagtil. Altså per højttaler.  Der bruges stadig en tekstildiskant med Waveguide i aluminium. Grundet designet kan højttaleren gå helt ned til 25Hz, og der understøttes både Wisa, XLR og 24 bit input.

 


På trods af alt dette er prisen 36.000 for et sæt og der kan tilkøbes en Primare SC15 for det halve af hvad de koster i forretningerne sammen med højttaleren.

For yderligere information, kontakt
Buchardt Audio
https://www.buchardtaudio.com/