Ortofon MC Diamond Pickup

Af kim, 8 juni, 2022
Af
AV-Connection
Det nye absolut ultimative Moving Coil flagskib fra Ortofon med Nude Replicant 100 diamant-nål på et diamant nålerør og forbedret gummiophæng

I mere end et århundrede har Ortofon været på jagt efter nøjagtighed i lyd og oplevelsesægthed. Drevet af passion for teknik, innovation og håndværk er alt, hvad Ortofon gør, rodfæstet i et ønske om at skabe verdens bedste pickupper, så du kan gøre mere end bare at lytte til den musik, du elsker. Hos ortofon vil de gerne have, at du også mærker musikken.

 Ortofon MC Diamond leverer musik, som du aldrig har hørt det før - Den bedste pickup fra Ortofon nogensinde. MC Diamond er state-of-the-art teknologi med en uovertruffen ydeevne og uovertruffen nøjagtighed man kan forvente af den bedste pickup, der nogensinde er lavet af Ortofon, som giver et helt nyt niveau af oplevelse for audiofile.

"Den indspillede musik som du aldrig har hørt den før - Den mest autentiske vinyloplevelse i verden" citat Leif Johannsen (CTO, Ortofon).
 Med en titanium hus, optimeret magnetsystem, diamant-nål på et diamant nålerør og et nyudviklet gummiophæng, MC Diamond er ikke blot endnu en high-end produkt opgradering, det er den højeste kvalitet, bedst ydende pickup, Ortofon nogensinde har lavet, med den mest præcise lyd og mest autentiske oplevelse inden for musik.

Ortofons Wide Range Damping System (WRD) dæmpningssystemet er blevet omkonstrueret til at inkludere et forbedret gummiophæng, specielt udviklet internt for at sikre enestående sporing og praktisk talt eliminerer forvrængning og resonans. Denne funktion giver mulighed for optimal interaktion mellem compliance og dæmpning, forbedret stabilitet og afspilning samt uovertruffen lydkvalitet. Skabt ved hjælp af en ny gummiblanding, der anvender Multi Wall Carbon Nanotube-teknologi (MWCNT), giver denne nye gummiophæng forbedret dæmpning og forbedrer den samlede ydeevne af MC Diamond-pickuppen.
 Pickuphuset på MC Diamond er lavet af titanium ved hjælp af 'Selective Laser Melting (SLM)' teknik. Denne teknik giver mulighed for præcis kontrol af husets tæthed, hvilket giver ekstrem høj intern dæmpning, og resulterer i en betydelig reduktion af vibrationer og forbedret lydkvalitet. Magnetsystem kombinerer udvalgte materialer, optimeret geometri og uovertruffen konsistens, der leverer uovertruffen ydeevne. Sammen med det ikke-magnetiske armatur er resultatet levende, meget nøjagtige lydgengivelser defineret af næsten grænseløs dimensionalitet.
 MC Diamond har et solidt diamant nålerør, der i kombination med Ortofon Replicant 100 nål, tilbyder ekstrem gennemsigtighed, hastighed og reaktionsevne ud over enhver anden kombination. Replicant 100 nålen er en 'line contact' slibning der udmærker sig ved at have en lang og smal kontaktflade, som nøje gentager den originale fabriksudskæring og giver en sporingsnøjagtighed uden sidestykke fra enhver anden pickup, der findes.

Pris: 67.999 hos AV-Connection

For yderligere information, kontakt
AV Connection
www.av-connection.dk
Tlf. 74421078
E-mail: info@av-connection.com