Beoplay EX

Af kim, 20 april, 2022
Af
Bang & Olufsen
Bang & Olufsen lancerer deres hidtil mest alsidige in-ear høretelefoner

I dag annoncerer Bang & Olufsen deres hidtil mest dynamiske in-ear høretelefoner, Beoplay EX. Høretelefonerne er resultatet af 96 års håndværk og innovation bragt ned til ét par trådløse høretelefoner, der kombinerer dets elegante design, der endda er vand- og sved resistent, med toptunet lyd med aktiv støjreducering og en komfortabel pasform – designet til at være din ledsager gennem hele dagen. 

"Beoplay EX er et naturligt næste skridt i vores lydportefølje. Her har vi brugt vores ypperste ekspertise inden for design og lyd og kombineret det hele i ét par høretelefoner med de bedste features inden for komfort, design og kvalitetslyd," fortæller Dorte Vestergaard, director and Head of the On-The-Go category hos Bang & Olufsen.

Fantastiske lydoplevelser på arbejdet, til træning og til fritid 
Beoplay EX er designet til at fungere til alle dagligdagens scenarier;  på arbejdet når du har brug for fuld koncentration med ANC og høj opkaldskvalitet til onlinemøder, på farten med de seneste nyheder i ørerne, på rejsen hvor det lille etui er nemt at tage med i håndbagagen, i fitnesscenteret eller til løbeturen og til afslapning derhjemme med god musik eller en podcast.  

Netop derfor er Beoplay EX Bang & Oludsens hidtil mest dynamiske in-ear høretelefoner, der minimerer behovet for forskellige høretelefoner til forskellige daglige formål. 


Udvalgte features for Beoplay EX
- Adaptiv aktiv støjreduktion (ANC)
- Op til 8 timers spilletid (28 timer med etui)
- Vand- og sved resistente (IP57)
- Bluetooth 5.2
- Høj opkaldskvalitet med seks indbyggede mikrofoner
- Multipoint-forbindelse, der gør det muligt at oprette forbindelse til to enheder på samme tid
- Aluminium opladningsetui i praktisk lommestørrelse
- Justerbar pasform med fire forskellige størrelser silikonepropper

Elegant og klassisk design
Danske Thomas Bentzen står bag det enkle og elegante design. Thomas Bentzen har også har designet Beoplay EQ og har en lang portefølje af designsamarbejder bag sig.

Den spejlende glasbetjening på hver øretelefon står i flot kontrast til det børstede aluminium, der giver høretelefonerne et eksklusivt look – uanset om det er i den sorte udgave (Black Anthracite), de gyldne (Gold Tone) eller kombien af sort og turkis (Anthracite Oxygen). 

Pris og tilgængelighed
Beoplay EX er tilgængelig hos udvalgte forhandlere og på bang-olufsen.com til maj i farverne Anthracite Oxygen (5. maj), Gold Tone (27. maj) og senere i Black Anthracite (TBA juni) til en vejledende pris på 2.999 DKK. 
 

For yderligere information, kontakt
Bang & Olufsen
https://www.bang-olufsen.dk/