STAX Spirit S3

Af kim, 10 juli, 2022
Af
Hififreaks.dk
Ny trådløs planar magnetic hovedtelefon

STAX Spirit S3 er en trådløs over-ear planar magnetic hovedtelefon født ud af STAX teknologi, Edifiers knowhow og samarbejde med hovedtelefonproducenten Audeze. Takket være de fælles kræfter leverer disse trådløse hovedtelefoner en utrolig lydkvalitet, hvormed du får fuldt udbytte af kvaliteten af ​​Hi-Res-musik.

Takket være den kraftfulde og avancerede mikroprocessor kan du forbinde forskellige Bluetooth-kilder til hovedtelefonerne og nemt skifte fra den ene til den anden. STAX Spirit S3 har også Bluetooth apt-X Voice Crystal Clear-teknologi. Modtager du et telefonopkald, mens du er på farten? Besvar det med det samme i en krystalklar lydkvalitet og få indtryk af, at den person, du taler med, står lige foran dig.

Komfort og brugervenlighed
Disse lette hovedtelefoner har en fremragende pasform og tilbyder høj bærekomfort. Lyt til dine afspilningslister i timevis uden at høretelefonerne føles ubehagelige. Disse høretelefoner kommer med et sæt behagelige ørepuder i lammeskind, som nemt kan udskiftes med de medfølgende breathable cool-mesh-varianter.

Lyt trådløst eller med det medfølgende hovedtelefonkabel til den musikkilde, du vælger. Uanset om du lytter til dine yndlingsafspilningslister derhjemme eller med din smartphone på farten, er musikoplevelsen fænomenal. Takket være de mange justeringer kan du tilpasse bærekomforten og lydkvaliteten til din personlige smag.

 

Lydkvalitet
STAX er mere eller mindre et synonym for high-end hovedtelefoner. Siden opkøbet af det verdensberømte hovedtelefonmærke STAX af Edifier i 2012 er teknologiudviklingen fortsat. I denne Spirit S3 er den nye EqualMass Diaphragm Technology blevet implementeret. Dette kombinerer Audezes Fluxor-magnet, Uniforce-membran og Fazor Phaze Management for en ekstremt nøjagtig musikgengivelse.

 

Uanset om du er musikelsker eller musikprofessionel, vil du opleve din yndlingsmusik derhjemme eller takket være det kraftige indbyggede batteri op til 80 timer udendørs med en opløsning, billeddannelse og renhed, som man tidligere kun oplevede med det bedste lydudstyr ledig.

Prisen på Edifier STAX Spirit S3 er 2599,- og kan købes hos den danske STAX distributør:

For yderligere information, kontakt
Head Freaks ApS
Robert Jacobsens vej 66
2300 København S
+45 4262 1313
Daniel@headfreaks.dk

www.headfreaks.dk