Italienske Synthesis får distributør i Danmark

Af kim, 8 august, 2022
Af
Sallingboe Audio
Sallingboe Audio er nu distributør for Synthesis i Danmark! Priser fra kr. 20495,- for deres integrerede forstærker Roma 96 m/indbygget fin riaa!

"Meget musik for pengene må være definitionen på Synthesis!

Italienske Synthesis er dedikeret til at designe og producere high end HiFI produkter med et særligt fokus på rør design.

Synthesis' brug af push-pull-design i deres sortiment betyder at deres forstærkere problemfrit kan drive et bredt udvalg af moderne højttalere. Deres omhyggelige opmærksomhed på detaljer gennem hele designprocessen, målrettede udvælgelse af kun de bedste komponenter, der er tilgængelige til prisen, store erfaring med transformer design og skarpe øje for detaljer, placerer Synthesis helt fremme på markedet for premium HiFI lyd. Som et resultat kan de prale af utallige fans og forskellige priser fra hele verden.

 

Synthesis blev grundlagt af Luigi Lorenzon i 1992 og er en dynamisk og konstant udviklende virksomhed. Fra udgivelsen af ​​deres tidligste rørforstærkere har virksomheden fået et ry på HiFI markedet som et nicheprodukt, i den mest positive betydning af begrebet.

Elektronisk perfekt og æstetisk nyskabende, med noget særligt, der manglede (og ofte stadig mangler i dag) i andre high-end produkter; elegance og stil.

Den dag i dag vil mange audiofile, mens de har købt andre forstærkere, ikke give slip på deres NIMIS-model (en 15W rørforstærker, nu ikke længere i produktion), og det var den forstærker, der viste sig at være et vendepunkt for virksomheden som det førte til, at Synthesis' berømmelse spredte sig ikke kun i Italien, men over hele verden.

 

Den enestående æstetik, den konstante teknologiske forskning og en næsten besat sans for detaljer gør hver enkelt Synthesis-forstærker til et unikt stykke. Hver enhed er udelukkende lavet i Italien, i en af ​​de få italienske virksomheder, der stadig omhyggeligt fremstiller alle deres produkter i hånden. Der er også særlig opmærksomhed på transformatorerne, hvilket ikke er overraskende, da Luigi Lorenzon lærte at lave transformere i sin ungdom af sin far - et stiftende medlem af FASEL.

FASEL blev skabt af Lorenzon senior i 1961 og designede transformere til rørforstærkere, der hurtigt blev et referencepunkt for sektoren som producent af udgangstransformatorer, krafttransformatorer og induktorer til musikinstrumenter. En udgangstransformer (model 3.370.063) blev produceret til EME Thomas Vox-firmaet og brugt i VOX AC30-modellen, mens den legendariske røde Fasel-induktor derefter blev produceret til Dunlop og brugt i Cry Baby Wah-Wah-pedalen.

Efter at have arvet sin fars forretning besluttede Luigi Lorenzon at kombinere sin erhvervede tekniske viden med sin kærlighed til musik og at skabe et gennembrud ved at skabe Synthesis-virksomheden. Det er sikkert at sige, at Synthesis i dag repræsenterer fortsættelsen af ​​57 års erfaring inden for high-end elektronik.

Læs de flotte anmeldelser:

https://www.hifipig.com/synthesis-roma-117dc-preamplifier-2/

https://www.hifipig.com/synthesis-roma-96dc-integrated-valve-amplifier/"

For yderligere information, kontakt
Sallingboe Audio
22168826
https://sallingboeaudio.com/shop.html