Sallingboe Audio nu er officiel distributør for LALS højtalere i Europa!

Af kim, 20 august, 2022
Af
Sallingboe Audio
LALS er en taiwansk højtalerproducent, der har specialiseret sig i fremstilling af hornhøjttalere

Deres produkter af høj kvalitet og har været højt anset af asiatiske audiofile i lang tid. LALS er efterfølgeren til mærket JK Audio, som var OEM-producenten og distributøren af de legendariske TAD- og JBL-hornhøjttalere. LALS sigter efter en lydsignatur, der er naturlig og levende, samtidig med at den er tro mod den originale musik.

Filosofien bag LALS er jagten på den bedre lyd, der er gået tabt i fortiden. Tidligere højttalere giver en delikat og fin tone, derfor vælger LALS hornhøjttalere som deres hoveddesign. Med nye teknologier og materialer, plus de unikke egenskaber ved selve hornet, udvikler de næste generations hornhøjttalere, som forener renhed og ydeevne til musikelskere!

 

LALS fremstiller Hi-End højttalere; inklusive drivere, crossover og kabinet. Vi udvælger den bedste russiske birk og ægte træfinér sammen med vores erfarne håndværkere for at skabe et stærkt og attraktivt kabinet. Vores drivere er hovedsageligt kompressionsdrivere med papir basenheder. For at opnå den bedste og fineste lydkvalitet bruger vi overdimensionerede AlNiCo (aluminium-nikkel-kobolt) magneter og sølvspoler til svingspolen!

Læs mere på: http://www.lals-audio.com.tw/eng/company/index.asp

Vi har deres Classical 15 EX hjemme til demo.

For yderligere information, kontakt
Sallingboe Audio
www.sallingboeaudio.com

 

 

 

 

h

 

Vi har deres Classical 15 EX hjemme til demo.