Ansuz Rezonator

Af kim, 1 januar, 2021
Ansuz Rezonator - en fleksibel, mobil og justerbar enhed, der kan placeres på en hvilken som helst komponent i dit Hi-Fi-setup.

Forfatter: Ansuz Acoustics

Ansuz Rezonator™ er Ansuz Acoustics nyeste lancering inden for resonanskontrol og afspejler resultatet af deres evige stræben efter at rykke grænserne.

Det er en fleksibel, mobil og justerbar enhed, der kan placeres på en hvilken som helst komponent i dit Hi-Fi-setup. Enheden er værdifuld, da lyd i bund og grund er vibrationer i luften. Kvaliteten af denne lyd bestemmes af de omgivende materialers resonans. Derfor kan en vis grad af resonanskontrol give lyden et værdifuldt løft. Med Ansuz Rezonators fleksibilitet får du friheden til kontinuerligt at eksperimentere med netop dit systems akustiske resonans.

 

Rezonatoren består af en titaniumstang, der hviler på to Ansuz Darkz afkoblinger. Disse tre elementer er alle bearbejdet af massivt titanium. De naturlige egenskaber ved titanium tillader en selektiv indflydelse på styringen af den akustiske resonans.

Ansuz Rezonator findes i to versioner: T2 Supreme og T2. T2 Supreme består af glasblæst titanium med en finish af en akustisk optimerende belægning af zirconium, wolfram og aluminiumtitanitrid. T2 er juniorversionen og er lavet af titanium med en glasblæst finish.

Begge versioner bidrager med et nyt niveau af justerbar resonanskontrol. I din søgen efter at optimere den musikalske kvalitet, spiller den justerbare resonanskontrol derfor en vigtig rolle og kan gøre en væsentlig forskel for din musikalske oplevelse.

For mere information, besøg www.ansuz-acoustics.com/products/ansuz-rezonator og bed din lokale forhandler om en demo.